Bye Bye 2021, Hello 2022!

Deel dit nieuwsbericht

25 jarig Jubileum 2021

Bye Bye 2021, Hello 2022!

Dat 2021 weer een bijzonder jaar is geweest, hebben wij allemaal ervaren. In deze rare tijden is het juist belangrijk dat we samenwerken en goed voor elkaar zorgen. Daarom zijn wij dankbaar en trots op de projecten die wij weer hebben mogen uitvoeren voor onze klanten en partners dit jaar. Een korte terugblik op enkele hoogtepunten.

Field Service & Event LogisticsField Service partner

Binnen onze Field Service & Event Logistics divisie kunnen we terug kijken op een mooi jaar, denk alleen al aan alle opdrachten rondom de Formule 1 te Zandvoort. Dat was toch wel een unieke ervaring en hét event van het jaar! Sowieso het feit dat wij dit jaar weer hebben mogen ondersteunen op diverse evenementen was weer fijn om te kunnen doen. Hopelijk zal 2022 een compleet en vol evenementenseizoen met zich meebrengen!

Cooler Management 

Door het bouwen van een entresolvloer dit jaar hebben wij onze beschikbare warehouse capaciteit flink uit kunnen breiden. Hierdoor hebben wij tevens ten behoeve van ons Cooler Management onze teststraat verplaatst en verder uitgebreid binnen het magazijn. Daarbij zijn wij overgestapt op een nieuw monitoringssysteem, waardoor wij volledig geautomatiseerd data kunnen genereren tijdens de 24 uurs test van onze coolers.

Cooler Management

Verder hebben wij dit jaar de inzichten verbeterd in de Total Cost of Ownership (TCO) door, niet alleen van high level tot iedere single serialized cooler inzichten te kunnen genereren, maar zelfs op item niveau (Item Care), waarbij wij in detail weten welke onderdelen er zijn gebruikt voor een specifieke repair, zodat deze kosten per onderdeel meegerekend kunnen worden in de repair kosten. Dit inzicht en overzicht is real-time toegankelijk voor onze klanten via onze online portal. Door het serializen van de cooler is ten alle tijden inzichtelijk is welke status de cooler heeft, de locatie- en reparatiegeschiedenis. 

Marketing Logistics 

Eén van de projecten waar wij erg trots op zijn om meerdere redenen was de opdracht die wij voor Baza House of Seeds hebben mogen uitvoeren, begin dit jaar tijdens de lockdown. Dit was niet alleen een mooie grote opdracht die wij succesvol hebben kunnen realiseren, maar ook een knap staaltje samenwerken én zorgen voor elkaar. 

Het betrof de fulfilment van meerdere rondes aan displays met verrassende keukentuin cadeautjes, en dat 141.798 keer. De 1.016 displays werden geplaatst bij retailers door heel Nederland. Deze opdracht hebben niet alleen met onze eigen medewerkers kunnen uitvoeren, maar ook samen met de medewerkers van een lokale horecaondernemer. Mooi om elkaar zo te kunnen helpen in lastigere tijden! Baza

Binnen deze nieuwsbrief hebben wij nog een ander mooi project van Marketing Logistics speciaal uitgelicht in een apart artikel. Een mooie prestatie, niet alleen van Max Verstappen, maar ook van ons. 😉  

Naast de uitbreiding met een extra entresol is recent ook het grote besluit gevallen om uit te gaan breiden met een magazijngedeelte van 1.850 m², een ontwikkeling waarmee wij in Q1 2022 van start zullen gaan en in September hopen toe te kunnen voegen aan onze operatie. We kunnen niet wachten! Lees hier meer over onze uitbreiding.

Promotion Fulfilment

Al enkele jaren verzorgen wij voor AEG cashback, product plus- en e-voucher promoties.

Hierbij gaat het niet alleen om de transactie ansich, maar juist ook het optimaliseren van het contactmoment dat wij hebben met de klanten van onze klant. Ons Customer Care team is 6 dagen per week bereikbaar voor het beantwoorden en ondersteunen van deze klanten door de hele Benelux. Ons team is zowel Nederlands, Vlaams, Frans als Engelstalig.  

Ook bij Promotion Fulfilment is technologie en data essentieel om processen te optimaliseren. Zo hebben wij eigen ontwikkelde OCR technologie geïntegreerd om approval flows te versnellen en door Invoice String Recognation hebben we een extra slag in fraude protectie kunnen slaan. Middels diverse dashboards delen we tevens inzicht aan onze klanten betreffende de status van approvals, maar ook waar welke actie succesvol is.

Hello 2022!

Bedankt voor al deze mooie samenwerkingen, natuurlijk ook degenen die wij nu niet specifiek benoemd hebben, het zijn er gelukkig teveel om op te noemen!
In onze cases zetten wij met enige regelmaat onze projecten in de spotlight!

Vele plannen zijn in de maak voor 2022 en we kunnen eigenlijk niet wachten om deze op te gaan pakken. Nieuwe projecten, ontwikkelingen en uitdagingen…Let’s Go!
Eén van de speerpunten zal zijn om onze duurzaamheidsambitie van CO2 neutraal ondernemen te gaan realiseren.
Voor deze ontwikkeling is een subsidie gegund, waardoor wij hier nu een vliegende start mee kunnen gaan maken. Lees hier het persbericht!

Wij wensen jou en je naasten fijne feestdagen en hopen op een duurzame samenwerking in 2022!

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan