Webshop

Uitgelichte case

Grolsch digitale bierkaarten

In het voorjaar van 2020 kregen we helaas te maken met COVID-19 waardoor de wereld letterlijk op zijn kop stond. Horeca ondernemers werden geconfronteerd met maatregelen tegen het verspreiden van het virus. Zodoende kwam er inspiratie voor het ontwerpen en ontwikkelen van Digitale Bierkaarten voor Grolsch, Kornuit, Peroni en Asahi. Door een gepersonaliseerde QR-code te scannen, vanaf een sticker, poster of tafel-display, konden horeca bezoekers direct online de bierkaart bekijken, zonder dat de bierkaarten fysiek aangeraakt hoefden te worden. Volledig COVID-19 PROOF dus!

Grolsch digitale bierkaart

Deel onze dienst

Webshop

We bieden veel meer dan alléén een webshop! URD Solutions is een zusterorganisatie van Racktime. Zij verzorgen een online Local Marketing & Brand Management platform (webshop). Dit betreft een online platform waar marketingmaterialen eenvoudig gemanaged, gecreëerd en gedistribueerd worden. Deze materialen worden on demand of centraal geproduceerd, waarna ze fysiek op stock gehouden worden in ons Marketing Logistics warehouse. Bij deze on demand materialen is het voor individuele vestigingen en de marketingafdeling mogelijk om de uiting eenvoudig ‘lokaal te personaliseren’, met als effect een waste reductie en uniforme professionele uitstraling. Materiaal waar je aan kunt denken zijn: flyers, actiemateriaal, posters en visitekaartjes.

Het online platform is zodanig eenvoudig dat gebruikers zonder enige grafische- of technische kennis professionele marketing- en communicatie uitingen kunnen maken, beheren en bestellen (binnen de huisstijl richtlijnen).

De on demand communicatie uitingen kunnen eenvoudig toegepast worden voor print, e-mail marketing, direct mailings, huis-aan-huis verspreiding, narrow casting en social media doeleinden.

Voordelen webshop

Brand Management

Houdt controle over een sterk merk. Continue blijven innoveren met hoge kwaliteit en positieve resultaten. Consistentie draagt bij aan de uitstraling van een merk of bedrijf. Wij maken het mogelijk om eenvoudig een vertrouwd imago te handhaven.

Brand Management

Creatie, Controle & Succes

Geef lokale ondernemers de tools in handen om beter te verkopen, direct te inspireren en creëren. Het platform biedt inzicht en controle wat resulteert in betere marketing & communicatie.

Digital Asset Management

Hier kun je de assets beheren, zoals beelden, video’s, huisstijlgids, logo’s en fonts. De assets zijn downloadbaar en kunnen zelfstandig worden geupload.

Digital Asset Management

Digitale (menu-) kaart

Wij creëren digitale (menu- & bier-)kaarten door middel van een gepersonaliseerde QR-code. Door de QR-code te scannen, vanaf een sticker, poster of tafel-display, kunnen horecabezoekers direct online de kaart bekijken, zonder dat ze de kaart fysiek dienen aan te raken, volledig COVID-19 PROOF.

De kaart is eindeloos aan te passen via de Digitale kaart Manager. De QR-code is gekoppeld aan de horecagelegenheid en niet aan één kaart. Daardoor direct duurzaam, aangezien er niet bij iedere prijs- of assortiment wijziging en een nieuw seizoen de kaart opnieuw gedrukt hoeft te worden.

Leverancier onafhankelijk

Werk je al jaren fijn samen met een specifieke leverancier? Geen probleem!

Elke gewenste leverancier kan aan het deployment gekoppeld worden. URD Solutions zorgt ervoor dat de order bij de leverancier terecht komt en direct kan worden verwerkt. 

Leverancier onafhankelijk

Local Marketing

De kracht van het inzetten van marketing- en communicatiemiddelen door lokale ondernemers in een vooraf bepaalde huisstijl, waar de centrale merkbeleving wordt gehandhaafd.

One Stop Shop

Alle marketingmaterialen en toebehoren in één omgeving; de One-Stop-Shop van je organisatie, volledig als centraal punt voor creatie, beheer van al het marketingmateriaal. URD Solutions verbindt verschillende invloedrijke media in één centrale oplossing.

One-stop-shop

Social media

Het creëren, plannen en direct plaatsen van social media. 

Social media

Warehouse Management Systeem

Door de koppeling met het Warehouse Management Systeem van Racktime kunnen wij on stock materialen vanuit het Racktime warehouse packen en verzenden. Alles onder één dak.

Warehouse & Fulfilment

De webshop/portal is gekoppeld aan ons warehouse waarmee wij onze klanten kunnen ondersteunen met logistieke diensten met als doel het maximale rendement te halen uit marketing- en communicatiematerialen.

Warehouse & Fulfilment

Web-to-Anything

Het medialandshap verandert en daar is URD Solutions voorloper op. Van web-to-print naar web-to-anything. Zij zijn de krachtige content-hub voor alle mediakanalen; drukwerk, instore POS, narrowcasting, socialmedia en magazines. Alle kanalen centraal beheren in één omgeving.

Recensies

webshop

Geïnteresseerd in deze dienst?

Misschien kunnen wij u ook helpen met één van onze overige diensten

Cases

Webshop

Local Marketing & Brand Management

De Pizzabakkers creëren nu hun eigen marketingmaterialen

13 november 2020

Bij De Pizzabakkers ben je altijd welkom om lekker te lunchen, borrelen...

Leer verder

Nikon Web-to-Print

10 juli 2020

Nikon is een van de grootste en meest bekende producenten van fotoapparatuur....

Leer verder
Grolsch digitale bierkaart

Grolsch digitale bierkaarten met QR-code

3 juni 2020

In het voorjaar van 2020 kregen we helaas te maken met COVID-19...

Leer verder
Local Marketing & Brand Management

Local Marketing FEBO

26 juni 2019

FEBO neemt met zijn dagverse snacks en automatieken nog altijd een unieke...

Leer verder

Contact Stefan

Neem contact op met Stefan, onze webshop expert

Stefan

de Groot

Pijl naar rechts

Laat Stefan je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan