Local Marketing FEBO

Deel deze case

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Local Marketing FEBO

FEBO neemt met zijn dagverse snacks en automatieken nog altijd een unieke plek in. Momenteel telt FEBO 66 vestigingen, en er komen nog steeds vestigingen op nieuwe locaties bij. Niet alleen de producten zijn dagvers, maar ook de marketing is altijd up-to-date.

Alle FEBO vestigingen hebben toegang tot een self-service omgeving waar eenvoudig marketing- en communicatie materialen gecreëerd en besteld kunnen worden. Iedere vestiging doet mee met landelijke campagnes, maar ze kunnen ook zelf lokale acties bedenken en daar hun eigen actiemateriaal voor maken. Altijd binnen de huisstijlrichtlijnen van het merk FEBO.

In de portal hebben de vestigingen de beschikking om zowel on demand als on stock materialen te bestellen. De on demand materialen, zoals flyers, posters en visitekaartjes komen bij de lokale drukker vandaan. Welke ook gekoppeld is aan de portal. Vanuit het Racktime warehouse worden de on stock materialen, zoals stoepborden, vlaggen en kleding verstuurd naar de vestigingen.

Andere Cases

Velux Proof-of-Placement met incentive

Verduisterend rolgordijn of een gewoon rolgordijn? Vouwgordijn of jaloezie? Buitenzonwering of rolluik? VELUX heeft het allemaal in hun assortiment. Racktime werd destijds

700 displays ombouwen voor Jumbo spaaractie

‘Hallo Jumbo!’ bekendste slogan in de spraakmakende reclames van supermarktketen Jumbo. Een supermarkt welke veelvuldig allerlei winacties & spaaracties aanbiedt aan zijn

Dyson Mall Demo Zone

De Dyson Mall Demo Zone is in december 2020 geopend in de Hoog Catharijne Mall in Utrecht. Maak kennis met de nieuwste

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België