Local Marketing FEBO

Deel deze case

Local Marketing & Brand Management

Local Marketing FEBO

FEBO neemt met zijn dagverse snacks en automatieken nog altijd een unieke plek in. Momenteel telt FEBO 66 vestigingen, en er komen nog steeds vestigingen op nieuwe locaties bij. Niet alleen de producten zijn dagvers, maar ook de marketing is altijd up-to-date.

Alle FEBO vestigingen hebben toegang tot een self-service omgeving waar eenvoudig marketing- en communicatie materialen gecreëerd en besteld kunnen worden. Iedere vestiging doet mee met landelijke campagnes, maar ze kunnen ook zelf lokale acties bedenken en daar hun eigen actiemateriaal voor maken. Altijd binnen de huisstijlrichtlijnen van het merk FEBO.

In de portal hebben de vestigingen de beschikking om zowel on demand als on stock materialen te bestellen. De on demand materialen, zoals flyers, posters en visitekaartjes komen bij de lokale drukker vandaan. Welke ook gekoppeld is aan de portal. Vanuit het Racktime warehouse worden de on stock materialen, zoals stoepborden, vlaggen en kleding verstuurd naar de vestigingen.

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan