Diensten

Cooler management

Het Racktime Cooler Management neemt het volledige proces uit handen, verlengt de lifecycle en zorgt voor een razendsnelle afwikkeling bij installatie, reparatie en vervanging van coolers.

 

Event Logistics

Events vanuit een merkbeleving, van kleine tot grote events. Racktime verleent warehousing, logistieke dienstverlening en het transport van de op- en afbouw van events vanuit een sales & marketing perspectief. 

Field Marketing

We hebben de specialisten om het volledige scala aan activiteiten uit te voeren, van field account managers, area managers, shop in shop personeel, in-store demonstraties en promotiecampagnes.

Field Service

Met een buitendienst van (technische) specialisten worden diensten aangeboden op het gebied van installaties, signing, storefront decoratie, preventief-, correctief onderhoud en speciale technische projecten.

Marketing Logistics

Wij ondersteunen onze klanten met logistieke diensten rond marketingmaterialen met als doel het maximale rendement te halen uit deze materialen.

Outsourced Sales

Racktime heeft de expertise en ervaring om u te helpen bij het verkopen van uw producten of diensten. We kunnen u zowel ondersteunen met structurele Outsourced Sales als met Tactical Sales Teams.

Promotion FulFilment

Wij bieden Promotion Fulfilment van A tot Z. Dat houdt in Cashback promoties, Product Plus promoties en Gift Voucher promoties. Hierbij is de focus op verandering van transactie naar relatie ons hoofddoel. 

Recruitment

CatchYourTalent – Het Instituut voor Sales Talent, het zusterbedrijf van Racktime opgericht in 2006, biedt een volledig pakket aan diensten op gebied van Sales & Account Management.

Webshop

We bieden veel meer dan alléén een webshop! URD Solutions is een zusterorganisatie van Racktime. Zij verzorgen een online Local Marketing & Brand Management platform (webshop).

Bel ons gerust

Racktime Nederland

Racktime België

Benieuwd naar een demo?

Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan