Racktime party

Vanuit ons kantoorpand aan de Fluorietweg 35 hebben wij uitzicht op de A9. Mocht je dus een keer ter hoogte van Alkmaar op de A9 rijden kijk dan eens naar dat pand met koeienletters RACKTIME erop.

Met alle medewerkers van Racktime hebben wij ooit een lipdub opgenomen op het lied van David Guetta ft. Kelly Rowland - When Love Takes Over. Dit was ter ere van het huwelijk van Hans & Marie-José.

Onze kantoorpanden liggen bezaaid met ontzettend veel zonnepanelen. Met deze zonnepanelen hebben wij het afgelopen jaar 149.538 kg CO2 bespaard, oftewel 4.463 bomen geplant!

Over ons

Happy Culture

Racktime is een familiebedrijf en dat merk je direct bij binnenkomst. Het draait om mensen en relaties, passie en kernwaarden. Hier werken echte mensen met een Noord-Hollandse nuchterheid, een -what you see is what you get- mentaliteit. Juist die stap extra voor de klant wordt hier gemaakt.

WE CARE FOR BRANDS! De mensen die bij Racktime werken zijn échte Brand Ambassadors. Ons hart gaat sneller kloppen van mooie samenwerkingen waar we samen het partnership aangaan om de diensten die we met onze klanten uitvoeren continue te innoveren.

Binnen onze Happy Culture werken we vanuit rollen en verantwoordelijkheden binnen een niet hiërarchische structuur. Dit betekent dat je los van je functie ook datgene kunt doen waar jouw kracht ligt en dus waarde kunt toevoegen op allerlei vlakken. Iedereen heeft zijn bijdrage om plezier op het werk te vergroten; de cultuur dat ben jij!

In 2020 hebben wij kantoorhond Beer toegevoegd aan ons Team als onze Ontspanningsmanager. Het is bewezen dat een kantoorhond werkstress & ziekteverzuim vermindert, werkgeluk & productiviteit verhoogt én inspiratie & creativiteit bevordert. Beer tovert een glimlach op onze gezichten en past daarom ook perfect bij onze Happy Culture!

Team

Brand ambassadors

Optimize the path to purchase

  • Wij verhogen sales

    Transparante manier van slim samenwerken ​ Online community en marketing platform​ Executie door middel van inzet Sales Talent ​ Continu verbeterplan om resultaat te verhogen​ Inhouse Business Intelligence Specialisten ​

  • Wij besparen tijd en kosten

    Maximale automatisering van alle processen​ Insteek vanuit een marketing en sales perspectief​ Eén wereld waar alle processen, data en communicatie geïntegreerd zijn​ Data management

Klanten

Trots op onze klanten