Opslag, Transport & Installatie Pathé TukTuk

Deel deze case

Opslag, Transport & Installatie Pathé TukTuk

De Pathé Theaters, wie kent ze niet. Grote bioscopen verspreidt over heel Nederland welke de allernieuwste films draaien en daarbij ook horecagelegenheden hebben aangesloten. In de zomer van 2019 werd Racktime gevraagd voor de opslag, transport en op- en afbouw van de Pathé TukTuk popcorn-machine. Volledig gecustomized en Pathé branded moest de TukTuk bij verschillende Pathé Theaters komen te staan door heel Nederland. Zo ook bij meerdere premières in Tuschinski, de Zwarte Cross en een roadshop door alle theaters.

Racktime neemt dit proces van A tot Z uit handen. Zo verzorgen we de afstemming van levering/afhaling met de theaters, vragen we naar specifieke informatie met betrekking tot laden & lossen, zodat de locatie eventuele voorbereidingen kan treffen. Ook checken we of er een vergunning voor de binnenstad van grote steden nodig is omtrent vrachtvervoer.

Inmiddels hebben wij meerdere eventmaterialen van Pathé in ons warehouse en zorgen wij ervoor dat óók deze materialen in de Pathé Theaters en/of op andere events komen te staan!

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan