Grootschalige merchandising uitrol bij een nieuwe campagne

Deel dit nieuwsbericht

Budget onder drukgrip op de winkelvloer houden

Grootschalige merchandising uitrol bij een nieuwe campagne

Je hebt een nieuwe campagne en daarvoor wil je alle verkooppunten in één keer bezoeken en upgraden. Maar niet alleen dat, je wilt ook dat een groot gedeelte aan verkooppunten telefonisch benaderd wordt ter aankondiging van het bezoek en onnodige bezoeken afvangen. Naast het upgraden wil je ook verkoophandvatten aanreiken en bestellingen van accessoires stimuleren. Een grootschalig project waarbij je de nodige ondersteuning kunt gebruiken. Merchandisers die kijken vanuit een sales & marketing perspectief, goed getraind, representatief én commercieel zijn. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

“Sales point-of-view”

Budget onder drukgrip op de winkelvloer houden merchandising merchandiser

Onze merchandisers vergroten de zichtbaarheid en merkbekendheid van jouw product. Dit kunnen we projectmatig doen, in dat geval bezoekt de flexibele buitendienst in een korte tijd veel verkooppunten. Tijdens het winkelbezoek zorgt de merchandiser voor het plaatsen van de uitingen, het uitleggen van de nieuwe campagne en stimuleren van extra verkoop daar waar mogelijk. Hierbij draagt de merchandiser zorg voor de best mogelijke zichtbaarheid vanuit een “Sales point-of-view”. Bij het informeren over de nieuwe campagne wordt de nadruk gelegd op de aandacht die jouw merk zal geven en worden handvatten aangereikt om de verkoop te stimuleren. Wij kunnen tot 1.500 bezoeken per dag realiseren in de Benelux.

 

Team van merchandisersBudget onder drukgrip op de winkelvloer houden merchandising merchandiser

Racktime selecteert een team van (parttime) merchandisers. Zij hebben ervaring met vergelijkbare werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers en kunnen daardoor uitstekend de werkzaamheden uitvoeren en terugkoppelen. Racktime maakt gebruik van haar zusterorganisatie CatchYourTalent voor de werving, selectie en opleiding van haar medewerkers. CatchYourTalent richt zich op ontwikkeling op gebied van Sales Mindset. Uit ervaring weten wij dat deze skills goed passen bij het overbrengen van een nieuwe campagne en enthousiasmeren van verkooppunten.

 

RapportageBudget onder drukgrip op de winkelvloer houden merchandising merchandiser

Alle bezoeken worden gerapporteerd in het online rapportagesysteem van Racktime. In gezamenlijk overleg kunnen de vragen in het bezoekrapport opgesteld worden. De bezoekrapportages en voortgang zijn 24/7 in te zien. De data uit de rapportage kan eenvoudig naar Excel geëxporteerd worden om eventueel in te lezen in het eigen systeem. Sentiment, kansen, bedreigingen, issues en actiepunten zullen direct online gedeeld worden met de klant in de online communicatie portal van Racktime. Dit stelt de klant in staat direct de voortgang van de bezoeken te volgen en actie te ondernemen daar waar nodig. Racktime noemt deze manier van werken FieldCare.

Wil je ook in 1 keer al je verkooppunten bezoeken, omdat je een nieuwe campagne gaat lanceren? Neem dan eens contact op met Jennifer Borst: 072-5413939.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan