Your color, our merchandising people

Deel dit nieuwsbericht

Dedicated toegewijd merchandising team merchandisers

Your color, our merchandising people

Wanneer je je ergens op focust, ontstaat er meer toewijding. Je voelt je betrokken en ontwikkelt specialisme. Je staat bij ons op de payroll, maar voelt je één met het merk waar je dagelijks voor op pad mag. Dat geldt ook voor onze Merchandisers en Field Account Managers. Op de winkelvloer zijn zij volledig toegewijd aan jouw merk. Ze zijn voor zowel de consument als het winkelpersoneel ‘het gezicht van;your color, our people! 

Dedicated team

Dedicated toegewijd merchandising team merchandisers

Waar een winkelmedewerker allround kennis heeft en op meerdere plekken tegelijk moet zijn, hebben onze Merchandisers en Field Accountmanagers als echte brandambassadors volledige focus op jouw producten. Weten ze net die presentatie te creëren die in het oog springt, signaleren zij een te laag voorraadniveau en weten ze het hart te winnen van de verkopers. Hierdoor verhogen ze de sales en vergroten ze de zichtbaarheid van je merk. Met als resultaat een hogere inhouse share en meer upsell. En niet onbelangrijk: door hun frequente aanwezigheid versterken ze de band met de retailer. 

Onze externe verkoopteams zijn toegewijde sales talenten en zullen door zowel de verkopers als consumenten worden gezien als onderdeel van jouw eigen organisatie.  

EcoVadis rating

Our people, jouw sales talenten, zijn onze main assets. In deze steeds uitdagendere arbeidsmarkt is het belangrijk als werkgever jezelf te onderscheiden, talent centraal te zetten, te ontwikkelen en speelt maatschappelijk verantwoord ondernemerschap een steeds grotere rol in de keuzes die sales talenten maken. Om sales talent te boeien en binden hebben wij een Talent Journey opgezet waarbij werken en leren gecombineerd worden en je kunt ontwikkelen van Rookie tot Legend. 

Met een EcoVadis Silver rating borgen wij de verbetering van de praktijk van bedrijven op milieu- en sociaal gebied door de invloed te gebruiken op de globale productieketens. 

EcoVadis exploiteert het 1ste samenwerkingsplatform waarmee bedrijven de prestaties op het gebied van duurzaamheid kunnen evalueren van hun leveranciers, gespreid over 150 sectoren en 110 landen. 

Directe & strategische aansturing

Binnen onze toegewijde afdeling Outsourced Sales is er de mogelijkheid om niet alleen het team van Merchandisers via Racktime uit te besteden, maar ook de directe & strategische aansturing van deze teams. Dit vaste team kan in bepaalde, belangrijke periodes ondersteund worden door een merchandising team bestaande uit flex-medewerkers. Dit stelt ons in staat om op heel korte termijn een enorme impact te creëren voor jouw merk zonder enige hustle aan jouw kant.

24/7 op de hoogte

Dedicated toegewijd merchandising team merchandisersVoorafgaand overleggen we over duidelijke KPI’s en gaan onze sales talenten de weg op om de implementatie van jouw merk en product op de winkelvloer te optimaliseren. Dankzij onze online reporting via Salesforce.com heb je 24/7 live toegang tot alle resultaten. Daardoor zorgen we ervoor dat je op de hoogte bent over wat er zich op de winkelvloer afspeelt en kunnen we snel schakelen daar waar nodig. 

Zie je uitdagingen en/of verbeterpunten bij jouw huidige team? Of wil je bekijken of outsourcing iets voor jouw merk is? Bekijk samen met ons de mogelijkheden en neem contact op met Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu 

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan