Hét event van 2021, de indrukwekkende Dutch Grand Prix!

Deel dit nieuwsbericht

Racktime bij event van 2021, Dutch Grand Prix

Hét event van 2021, de indrukwekkende Dutch Grand Prix!

En wij waren erbij! Met een poleposition en grandioze zege op het nieuwe Circuit in Zandvoort kreeg de menigte vleugels! Red Bull vleugels! Eén van de grootste sponsoren van het Dutch Grand Prix event was onze partner Red Bull. Grote en kleine coolers gevuld met Red Bull en diverse Red Bull branded eventmaterialen werden de Paddock opgereden door onze Event Tigers. Ook werden benzinestations en supermarkten in de omgeving voorzien van Red Bull branded materialen zoals spectaculairs. Wat een positieve vibe hebben we overgehouden aan dit event, super trots om hier onderdeel van te mogen zijn! 

Ready, Set, GO!

Max Verstappen

Begin dit jaar kreeg de Dutch Grand Prix groen licht voor het organiseren van het event. Dit betekende automatisch ook groen licht voor ons en de organisatie om alles rondom Zandvoort qua eventmaterialen in goede banen te leiden!  Zo was er voorafgaand aan de Dutch Grand Prix een grote verzendronde met Red Bull Point-of-Sale materiaal. Dit werd verstuurd naar alle vestigingen van New York Pizza, Domino’s & Kwalitaria’s gevestigd in Nederland. In ieder pakket zaten een race vlaggenlijn en posters om het event onder de aandacht te brengen. Door de heldere werkwijze per afdeling kon het POS-materiaal volgens een strakke planning geleverd worden. Ook hebben we met onze Event Tigers circa 7 á 10 dagen van te voren spectaculairs opgebouwd bij benzinestations en supermarkten. Dit betrof KTM motoren, race spectaculairs, finishbogen, halve mini auto’s en plaatsingen van kartonnen wegwijzers.

Verstappen Experience

Onze Event Tigers verleende de warehousing, logistieke dienstverlening en transport van de op- en afbouw van het Verstappen event met een “Verstappen Experience” mindset. Door ons brede scala aan diensten kunnen wij de gehele keten beheren en hebben wij volledige controle op de executie. Naarmate de Dutch Grand Prix naderde werd de toegang tot het circuit Zandvoort steeds beperkter, hierdoor werd het voor ons een uitdaging om er te komen met last-minute orders. Maar verandering is onze enige constante factor, we zijn gewend om snel en flexibel te schakelen als verlengstuk van sales en marketing afdelingen. Door een nauwe samenwerking tussen de Red Bull & Racktime backoffice resulteerde dit in een 100% plaatsing van alle last-minute orders.

Dutch Grand Prix

Timing is alles

Racktime heeft een eigen geoptimaliseerd Transport Management Systeem (TMS). Ons TMS is onderdeel van onze Salesforce-oplossing en daardoor volledig geïntegreerd met alle data. Zo kon er voor dit evenement, met logistieke uitdagingen qua bereikbaarheid, gepland worden op basis van datum, type vrachtwagen, lading (inclusief bezorgen en ophalen tegelijkertijd), ordernotities voor levering, start- en eindtijden geoptimaliseerd met Google ‘Plan Routes’. Door ons TMS kunnen wij alle opdrachten van groot tot klein efficiënt inplannen en verwerken.

Wat nu?

Na de Dutch Grand Prix heeft Jumbo de actie “Spaar voor de raceauto van Max Verstappen” opnieuw gelanceerd. Deze actie wordt weer geheel door Racktime gefaciliteerd. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Bekijk dan hier de case van vorig jaar of neem eens contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu

 

Racktime bij Dutch Grand Prix

 

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan