Max Verstappen met 2 pole positions bij Jumbo

Deel deze case

Max Verstappen met 2 pole positions bij Jumbo

De Max Verstappen Raceauto spaaractie bij supermarktketen Jumbo is ieder jaar een enorm groot succes! Formule 1-liefhebbers kunnen sparen bij Jumbo voor een replica van de raceauto van Max Verstappen. Het officiële limited edition schaalmodel (1:24) is een exacte replica van de Red Bull RB16 waarmee hij over de diverse circuits in de wereld racet. De racewagen bevat alle details die ook op de echte raceauto te vinden zijn. Bovendien krijgen klanten er een sleutelhanger bij van de helm van Max.

Klanten krijgen één spaarpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Bij geselecteerde actieproducten ontvangen zij een extra spaarpunt. De volle spaarkaart met twintig gespaarde punten kan ingeleverd worden bij de winkel in ruil voor een bestelcode. Met deze bestelcode en een bijbetaling kan de Max Verstappen replica op Jumbo.com worden besteld, zolang de voorraad strekt.

De consument ziet enkel de raceauto’s in de winkel maar laten we eens inzicht te geven in de scope of work van een dergelijk project. We hebben het over 12 zeecontainers waarin gigantische hoeveelheden raceauto’s zijn verpakt. In ons warehouse verzorgen we de inslag en de opslag. Als de aantallen per filiaal bekend zijn maken we pakbonnen, verdeellijsten, routes en nog veel meer. Na een quality check bij het verlaten van ons magazijn heeft projectmanagement onze Service Merchandisers op scherp gezet die uiteindelijk de juiste aantallen bij de filialen hebben geleverd.

Een complete synergie van onze specialisaties waar circa 24 mensen bij betrokken zijn geweest. Van de backoffice tot het warehouse. En tel daarbij nog eens de 40 Service Merchandisers in de buitendienst die met bakwagens de raceauto’s hebben bezorgd. #SmartCollaboration

Racktime verzorgt het fulfilment en distributie van de Max Verstappen Raceauto premiums naar de filialen van Jumbo;

 • 40 Service Merchandisers leveren binnen 2 dagen de bestelde aantallen van de Max Verstappen raceauto’s af bij 650 Jumbo filialen. En die ronde doen we 3 weken achter elkaar tijdens de actie periode.
 • Voor de klant is een real-time dashboard in de klant Community beschikbaar waardoor leveringen 24/7 tot op de bakwagen- en filiaal nauwkeurig gevolgd kon worden. Achteraf rapporteren was dan ook niet meer nodig.
 • Alle Jumbo filialen kregen vooraf de track & trace informatie; de bezorgtijden waren bekend ook het personeel kon anticiperen op de levering.
 • Via online check-in en check-out en rapportage was de ‘Proof-Of-Work’ direct na afronding van het bezoek beschikbaar voor zowel de klant als het Jumbo filiaJumbo Max Verstappen raceauto'sal. Realtime inzicht in aantallen en plaatsing. Wat resulteerde in een enorme vermindering van de workload om vragen en/of cases af te handelen voor de Jumbo Servicedesk.
 • Geïntegreerde quality check tijdens order picking en automatische update van het voorraadniveau tijdens order picking.

 

Binnen onze dienstverlening staat innovatief organiseren hoog op de agenda. Dat passen wij niet alleen toe binnen processen en organisatie voor klanten maar ook binnen het managen van projecten en inzetten van onze FieldForce. Zo hebben wij specifiek voor dit project gewerkt met een online learning tool en was de briefing met specifieke informatie per filiaal ook online beschikbaar voor onze Talenten in het veld. En konden wij monitoren op het volgen van de learning.

Ook hebben wij een vrachtwagen training opgezet zodat we veiligheid op de weg beter konden waarborgen en de kans op ongelukken  minimaliseren.

Wist je dat we nog meer spaaracties uitvoeren voor Jumbo, zoals het ombouwen van displays? Check snel deze case!

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Benieuwd naar een demo?

  Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan