700 displays ombouwen voor Jumbo spaaractie

Deel deze case

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

700 displays ombouwen voor Jumbo spaaractie

‘Hallo Jumbo!’ bekendste slogan in de spraakmakende reclames van supermarktketen Jumbo. Een supermarkt welke veelvuldig allerlei winacties & spaaracties aanbiedt aan zijn klanten. Hierbij kwam ook in februari 2021 de spaaractie met messcherpe korting op het hoogwaardige bestek van Casa Mesa selected by topchef Freek van Noortwijk.

Racktime werd benaderd met het verzoek 700 geselecteerde Jumbo filialen in Nederland en 8 in België te bezoeken. Het doel van het bezoek was het ombouwen en eventueel (desgewenst) afvullen van een metalen bestekdisplay. Bij 6 winkels zou er een tweede display omgebouwd moeten worden.

Om alle 714 displays voor de start van een nieuwe spaaractie geïnstalleerd te krijgen, werd Racktime gevraagd te ondersteunen bij deze uitrol.

Uitgangspunten waren:

 • De bezoek adressen waren Jumbo filialen en de uitrol diende in vijf werkdagen te geschieden, met eventuele uitloop op de 6e dag.
 • De Field Marketing merchandisers van Racktime verzorgden de ombouw van de displays (30 – 45 minuten per locatie) en zouden ervoor zorgen dat verpakkingsmaterialen van de display weggegooid werden.
 • Indien de voorraad al was geleverd bij het filiaal, bood de Field Marketing merchandisers aan om het display af te vullen. Dit zou altijd in overleg met de contactpersoon in de winkel worden besloten.
 • Racktime stuurde in de ochtend van de bezoekdag een Track & Trace naar de Jumbo filialen met daarin de aankondiging wanneer de merchandiser ongeveer langs zou komen.

 

Andere Cases

Velux Proof-of-Placement met incentive

Verduisterend rolgordijn of een gewoon rolgordijn? Vouwgordijn of jaloezie? Buitenzonwering of rolluik? VELUX heeft het allemaal in hun assortiment. Racktime werd destijds

Dyson Mall Demo Zone

De Dyson Mall Demo Zone is in december 2020 geopend in de Hoog Catharijne Mall in Utrecht. Maak kennis met de nieuwste

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Neem contact op met ilona

  Vragen? Neem gerust contact op, dan help ik je graag met één van onze oplossingen.