Opening Dyson Mall Demo Zone Utrecht

Deel deze case

Opening Dyson Mall Demo Zone Utrecht

Naast Utrecht centraal staat Hoog Catharijne: dat behoort tot de top 5 grootste winkelcentra. Consumenten kunnen daar genieten van meer dan 150 winkels. Ook Racktime is nu midden te vinden in dit grote winkelcentrum in het prachtige stadshart van Utrecht. Sinds december 2020 is daar namelijk de Dyson Mall Demo Zone te vinden: een pop-up store in het midden van Hoog Catharijne.  

Dyson is een bekend en gerespecteerd Brits bedrijf, gespecialiseerd in huishoudelijke apparaten. De Britse fabrikant heeft veel te bieden voor haar klanten: van stijltangen tot luchtreinigers en van normale stofzuigers tot robotstofzuigers. Racktime werkt al jaren prettig samen met Dyson. 

Aan het einde van het jaar 2020 is het dan eindelijk geopend: de Dyson Mall Demo Zone. Deze pop-up store wordt volledig beheert door onze collega’s van Racktime. Klanten kunnen hier kennis maken met de nieuwste Dyson technologie. We geven de consument kundig advies om het beste uit het Dyson product te halen. Naast adviezen, worden hier ook verschillende producten verkocht. Neem als voorbeeld de draadloze stofzuigers. Deze zijn geheel snoerloos, waardoor deze zeer makkelijk zijn in gebruik. Bent u benieuwd naar een product? Dan geven onze collega’s u een uitgebreide demonstratie. Deze zijn uiteraard geheel Corona-proof en volgens de landelijke voorschriften.  

Racktime verzorgt het beheer van de Mall Demo Zone van A tot Z: van personeelsleden tot kleding. Zo kan de klant een prettige kennismaking krijgen met Dyson. De Dyson Mall Demo Zone is te vinden in de Stadskamer in Hoog Catharijne. U bent van harte welkom om een keer langs te komen.

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan