141.798 verrassende keukentuintjes van BAZA

Deel deze case

141.798 verrassende keukentuintjes van BAZA

Verrassende keukentuin cadeautjes, en dat 141.798 keer. Inmiddels hebben wij de fulfilment van meerdere rondes aan displays mogen verzorgen voor Baza House of Seeds. De naam zegt het eigenlijk al, onze “buurman” in Alkmaar is gespecialiseerd in zaden. Van een vogelbuffet tot kweekpotten: Baza heeft veel soorten zaden aan te bieden aan haar consument. Wellicht heeft u ze zelf wel eens voorbij zien komen, bijvoorbeeld bij de plaatselijke supermarkt.

In totaal moesten er meer dan duizend displays geplaatst worden bij retailers door het heel Nederland. Racktime heeft hiervoor het fulfilment van meerdere rondes aan displays mogen verzorgen. Het project moest vrij snel van stand komen. Racktime riep daarom haar flexibele poule op om aan de slag te gaan. Door deze flexibele schil van mensen kunnen wij in tijden van drukte eenvoudig opschalen. Binnen no-time konden wij de planning vullen met extra mankracht om alles zo spoedig en vlot te laten verlopen. 

Racktime staat voor transparantie. Wij signaleren vroegtijdig de kansen en bedreigingen tijdens een project, omdat we vanuit een marketing & sales insteek werken. Zo kunnen wij fouten vanuit de drukker tijdig melden, en een verzendronde alsnog op de geplande datum versturen.

Zo hebben wij alle processen geregeld voor Baza: van A tot Z. Van het plannen tot het fulfilmentproces. Neem een kijkje bij de bovenstaande video om een beter beeld te krijgen van het project. Benieuwd wat Racktime voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan