Xiaomi wereldwijd op nummer 1 met ónze Sales Professionals

Deel dit nieuwsbericht

Xiaomi wereldwijd op nummer 1 met ónze Sales Professionals

Deze zomer werd Xiaomi wereldwijd nummer 1 op de smartphonemarkt! In juni verkocht Xiaomi meer smartphones dan elk ander merk, mede dankzij ónze Sales Professionals! Het aantal verkochte Xiaomi-smartphones steeg met maar liefst 26 procent ten opzichte van de maand ervoor. Trots!

Bigger, Better, Faster Sales

Xiaomi Sales Shop-in-Shop promotoren

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren samen te stellen. Doel was om het Xiaomi aanbod op gebied van telecom onder de aandacht te brengen in verkoopkanalen zoals Media Markt in heel Nederland.

Dat Xiaomi serieus aan de weg wilde timmeren bleek begin dit jaar toen het verzoek kwam om het aantal Shop-in-Shop en End-Cap locaties uit te breiden naar alle Media Markt locaties. Dit niet alleen in Nederland, maar ook in België en Luxemburg. Tevens werd het team van Field Account Managers flink uitgebreid. Tezamen met de nodige promotionele activiteiten, scherpe aanbiedingen en uitbreiding van de line up wist Xiaomi ruim 300% te groeien op Sales Out.

De groei van Xiaomi de afgelopen maanden was geweldig! Momenteel beschikken wij over een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop Verantwoordelijken, Sales Promotoren en Merchandisers om voor Xiaomi de business naar de next level te brengen door de hele Benelux. Met Masterclasses en de Talent Journey stimuleren wij de groei van onze mensen en daarmee de groei van onze klanten. Middels ons Instore Excellence model sturen we op perfecte performance van Xiaomi op de winkelvloer en gericht actie te ondernemen daar waar nodig.

Neem gerust eens een kijkje. We staan wekelijks op locaties als Media Markt Utrecht Hoog Catharijne, Den Haag en Breda. We moeten je alleen wel waarschuwen dat je dan waarschijnlijk de winkel verlaat met een Xiaomi product ;).

Ben je benieuwd of dit ook past binnen jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend  contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu

 

Sales Shop-in-Shop promotoren

Andere nieuwsberichten

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Benieuwd naar een demo?

  Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan

  Neem contact op met ilona

  Vragen? Neem gerust contact op, dan help ik je graag met één van onze oplossingen.