Racktime streeft naar een CO2-neutrale onderneming

Deel dit nieuwsbericht

Racktime CO2 neutraal

Racktime streeft naar een CO2-neutrale onderneming

Racktime heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij zetten ons actief in voor het milieu én de maatschappij, waarbij wij onszelf de doelstelling hebben gesteld om volledig CO2 neutraal te ondernemen. Racktime zonnepanelen

CO2 neutraal ondernemen

Het hoofddoel wat Racktime nastreeft, is volledig CO2-neutraal ondernemen. De komende periode gaan we aan de slag met het verduurzamen van het wagenpark, de inrichting van logistieke processen en kijken we er naar hoe je als medewerker – individu – kunt bijdragen aan het verkleinen van de CO2-footprint.

Partnership

Eerder hebben wij met jullie gedeeld dat wij een partnership zijn aangegaan met Sustainable Boost (SUB) om onze duurzaamheidsambities te vertalen naar concrete acties. Dit door, onder andere, de zogenaamde SDG’s te gebruiken als kapstok om te koppelen aan ons duurzaamheidsbeleid en activiteiten. Lees hier hoe het ook alweer zat met die SDG’s.

Interview

Onlangs heeft onze Facilitair Manager een interview gegeven waarin meer te lezen is over de inhoud van het partnership en waar dit in resulteert.
“Wij hadden de behoefte om het onderwerp MVO verder te professionaliseren in de organisatie. De digitale tools die SUB heeft ontwikkeld, sloten perfect aan.”
Lees hier het hele interview!

Interview SUB

 

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan