Alle veranderingen Q1 op een rij!

Deel dit nieuwsbericht

Alle veranderingen in Q1

Alle veranderingen Q1 op een rij!

Ga er maar eens goed voor zitten, want op het gebied van veranderingen zijn wij het eerste kwartaal lekker van start gegaan! Kort en krachtig nemen we je mee in alle interne veranderingen en ontwikkelingen binnen Racktime, zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

Huisvesting

In de afgelopen jaren zijn onze Marketing Logistics, Event Logistics en Field Service divisies sterk gegroeid. Wij merken een groeiende behoefte aan het beheer van POS en Event materialen vanuit een Sales en Marketing insteek in combinatie met Data Management: 24/7 inzicht en overzicht in alle materialen en activiteiten in combinatie met optimalisatie van processen op basis van de verworven data. Door onze groei was er behoefte aan uitbreiding van onze huisvesting. Op het gebied van huisvesting zijn wij met grote en kleine veranderingen bezig, zoals;

Nieuwbouw;

Na afgelopen november het aanbrengen van een entresol afgerond te hebben, zijn we momenteel druk met de (nieuw)bouw van een bulkmagazijn op onze locatie voor Field Service & Event Logistics. Op dit moment zijn de sloop en voorbereidende werkzaamheden afgerond en staan we op het punt om de heiwerkzaamheden te starten.

Belijning;

Aanbrengen van nieuwe belijning in ons magazijn. Zoals eerder genoemd, naast een stuk veiligheid, helpt het ook voor een optimale indeling van het magazijn.

Interne verbouwing;

Transformatie van onze 1e verdieping met glazen tussenwanden. Van 1 grote ruimte naar 1 (iets minder ;)) grote ruimte en 2 kleinere ruimten. Fijne nieuwe ruimten voor creatieve meetings en videocalls!

Veranderingen 1e verdieping

Sustainability

Eerder hebben we aangegeven dat Sustainability vast op onze agenda staat. De afgelopen weken zijn hier ook weer enkele stappen gemaakt!

Wagenpark;
Uitbreiding van het wagenpark met volledig elektrische auto’s. Begin dit jaar zijn de Field Account Managers van Xiaomi in nieuwe, volledig elektrische, Kia Niro’s gaan rijden.

Partnerdeelname MKBIdee;
Vervolgstappen partnerdeelname MKBIdee, het kennisplatform voor MKB-ers. Wij hebben officieel de cheque in ontvangst mogen nemen t.b.v. de ontwikkeling van het platform. Het startsein is gegeven!
Na het afronden van de Barometer zijn wij toe aan de volgende stap. Het Dashboard. Hier kunnen wij onszelf en jullie inzicht geven in de realisatie van onze duurzaamheidsdoelen.

Dashboard

 

 

 

 

 

 

 

 

LED-verlichting;
Wij hebben de verlichting binnen ons gehele magazijn aan de Fluorietweg 17 laten vervangen door LED-verlichting.

En nog meer veranderingen…

En we gaan nog even door!

Nieuwe medewerkers;
In Q1 zijn er 5 nieuwe medewerkers gestart in diverse functies!
Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hier de vacatures. Wellicht weet jij nog iemand voor onze leuke organisatie!

Filmopnames;
Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben wij onze afdeling Promotion Fulfilment op film laten vastleggen. Binnenkort het resultaat!

Wil je op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen? Volg ons dan ook op LinkedIn en Instagram en weet het als eerste!

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan