De Koffiepauze met… Aflevering 1: Kenzo Bos – Project Manager

Deel dit nieuwsbericht

De Koffiepauze met… Aflevering 1: Kenzo Bos – Project Manager

Kenzo is ondertussen een begrip op de werkvloer. Alle collega’s van Racktime in Alkmaar hebben hem wel eens voorbij zien komen. Hij is altijd in voor een kort grapje of praatje. Zelf begon hij als flexmedewerker en is hij doorgegroeid tot Project Manager binnen het bedrijf. Hij weet nu alles af van de logistieke werkzaamheden. “Dat was echt een logistieke uitdaging.” 

Kenzo komt al lachend binnenlopen. “Tijd voor een lekker bakkie koffie.” Hij gaat zitten. “Kom maar op met die vragen” zegt hij lachend. Kenzo is een logistieke topper bij Racktime. Nu werkt hij als Project Manager, maar die functie heeft hij niet altijd gehad. “Ik zit nu drie jaar bij Racktime. Ik kwam binnen als flexKoffiepauze met... Kenzo Boswerker in het magazijn. Dat vond ik niet zo leuk, dus besloot ik na overleg om de weg op te gaan. Toen heb ik rondgereden voor voornamelijk evenementen.” Hij kijkt goed terug naar die tijd. “In die tijd heb ik mijn opleiding ‘Retailmanagement’ afgerond en nam ik een tussenjaar. Ik zag dat er een vacature openstond voor een job in het magazijn van Racktime. Zo ben ik in de functie ‘Junior Project Manager’ gerold, maar inmiddels ben ik ‘Project Manager’.” Hij glundert. “Dat is ook een van de fijnste dingen bij Racktime. Je kunt gemakkelijk stappen maken in het bedrijf, wanneer je dit ook zelf wilt en ervoor gaat.” 

Kenzo werkt nu op de afdeling ‘Marketing Logistics’. Deze afdeling zorgt ervoor dat een bedrijf niet naar het marketinggedeelte en proces hoeft om te kijken. “Ze hoeven alleen het materiaal aan te leveren en wij zorgen dat we al het promotiemateriaal op locatie krijgen.” Hij werkt fulltime op deze afdeling. Samen met collega’s Paul en Moniek werkt hij nauw samen, maar het team in het magazijn bestaat uit veel meer mensen. “We hebben twee collega’s op de webshop, twee collega’s op inslag en twee collega’s in het magazijn voor alle overige taken.” 

Hij heeft al veel verzendrondes gedaan, maar de ronde van de Baza keukentuintjes en de ‘Max Verstappen Premiums 2021’ van de supermarktketen Jumbo vond hij de leukste uitdagingen. “Het was een logistieke uitdaging om alles uit de deur te krijgen. Dat was heel erg gaaf. De keukentuintjes en containers met autootjes kwamen op het allerlaatste moment binnen en die moesten het liefst diezelfde dag nog uit het magazijn.”  De klussen waren uiteindelijk op tijd klaar. “Als het dan lukt aan het einde van de dag geeft dat voldoening.” 

“Als het dan lukt aan het einde van de dag geeft dat voldoening.” 

Koffiepauze met... Kenzo Bos

Kenzo vertelt altijd vol trots over zijn werk. Hij denkt dan ook dat er niet veel bedrijven zijn die te vergelijken zijn met Racktime. “Naast Marketing Logistics hebben wij natuurlijk nog véél meer divisies.” Hij vindt het fijn dat wij met veel jonge mensen werken. Daarnaast, als er wat gezien wordt op de werkvloer, dan wordt dat direct gemeld. “Samengevat in drie woorden noem ik Racktime: jong, dynamisch en transparant.” 

Wist je dat we momenteel een vacature hebben open staan voor Logistieke Projectmanager? 😉 Check hier de vacature.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan