Racktime’s Cooler Management, hoe chill!

Deel dit nieuwsbericht

Cooler Management

Racktime’s Cooler Management, hoe chill!

Yes, de zomer is gearriveerd in Nederland! Heerlijk warm, genieten van het zonnetje, en een grote behoefte aan verkoelende drankjes.
Dan wil je als merk natuurlijk niet dat op het moment suprême jóuw cooler met jóuw verkoelende drankjes defect gaat, op welke locatie in Nederland dan ook! Met Racktime Cooler Management ontzorgen wij jou: keep it cool, we do the rest! 

Racktime Cooler Management

Racktime’s Cooler Management neemt het volledige proces uit handen en biedt tevens 24/7 inzicht in de status van een cooler, verlengt de lifecycle en zorgt voor een razendsnelle afwikkeling bij installatie, reparatie en vervanging van coolers. Voor Red Bull beheren, (de-)installeren, onderhouden en repareren wij bijvoorbeeld alle coolers in diverse verkoopkanalen door heel Nederland.Cooler Management Red Bull

Focus op Merkbeleving

Wil jij ook focus houden en sturen op je merkbeleving, maar je niet bezig willen houden met alle operationele (bij)zaken? Contact Jennifer Borst dan eens om te informeren naar de mogelijkheden via j.borst@racktime.eu | 072-541 3939! Bekijk hier op onze website ook alvast eens voor meer informatie.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan