Update Nieuwbouw – Groot, groter, grootst

Deel dit nieuwsbericht

Nieuwbouw

Update Nieuwbouw – Groot, groter, grootst

Nu wij richting de zomervakanties gaan en daarmee ook de bouwvak, vonden wij het wel weer eens tijd om jullie mee te nemen in een update over de vorderingen van de bouw van ons nieuwe warehouse. En meer ruimte betekend meer capaciteit. 

Update Nieuwbouw

In februari zijn wij gestart met de bouwwerkzaamheden. Wat is er in de tussentijd allemaal gebeurd? Héél veel kunnen wij jullie vertellen. Alle seinen staan op groen dat wij in september gebruik kunnen maken van dit warehouse, welke ruimte gaat bieden aan 3.500 palletplaatsen!

Door deze uitbreiding kunnen wij nog meer partijen bedienen op gebied van beheer, fulfilment en distributie van non-core (marketing & event) materialen.

Buitenzijde nieuwbouw

Samenwerken

De samenwerking met onze aannemer Valeres bestaat uit korte lijnen en snelle (re)acties, wat erg prettig samenwerken is! Naast de aannemer werken wij ook samen met andere leveranciers. Stuk voor stuk professionele partijen die er gezamenlijk voor zorgen dat wij in september deze ruimte kunnen gaan gebruiken.

Op onze socials geven wij ook met regelmaat een update, leuk om te volgen! Check ons op LinkedIn, Insta en/of Facebook!

We merken dat er al veel vraag is naar hoe we samen ontwikkeling en groei kunnen faciliteren. Mocht je met logistieke uitdagingen zitten rondom opslag, fulfilment of distributie van jouw POS- en/of eventmaterialen neem dan eens contact op met onze collega Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu | 072-541 3939

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan