Charged & Ready – Duurzame Logistiek

Deel dit nieuwsbericht

Charged & Ready

Charged & Ready – Duurzame Logistiek

Vanaf 2030 is de binnenstad voor de dieseltruck in tientallen steden verboden. Dit heeft effect op iedereen, daarom willen we vroegtijdig anticiperen op deze ontwikkelingen en duurzame logistiek toepassen binnen ons eigen wagenpark.

Doelstelling Duurzame Logistiek

Op het gebied van sustainability is één van de focus SDG’s van Racktime “Duurzame Logistiek”. Wij hebben ons hierbij tot doel gesteld dat in 2025 minstens 30% van ons volledige wagenpark hybride en/of volledig elektrisch rijdt, waarvan minstens 1 vrachtwagen volledig elektrisch.

e-Truck

Op het gebied van elektrificatie van het wagenpark is er al veel mogelijk voor de “gewone” auto en bestelauto’s, echter voor trucks ligt er nog een uitdaging. Denk aanDuurzame E-Truck het realiseren van voldoende actieradius, snelheid van opladen, laadpunten etc.

De afgelopen dagen heeft het eTeam van Mercedes-Benz Truck NL een event georganiseerd “Charged and Ready”, waarbij de eActros truck werd gepresenteerd. Gaaf om te zien dat de auto-industrie al zover is op het gebied van elektrificatie en ons als organisaties helpt om de duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen realiseren.

Lees hier meer over hoe wij invulling geven aan het thema MVO.

Krijg je ook te maken met deze nieuwe ontwikkeling? Wij kunnen dit oplossen en passen het al toe op onze huidige klanten. Neem eens contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden via onze collega Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu | 072-541 3939

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan