Let’s party like Gatsby!

Deel dit nieuwsbericht

Let’s party like Gatsby!

A little party never killed nobody – Let’s party like Gatsby! Dat was het motto voor onze legendarische mid-summer party eind april.

Party

Wat kijken we er toch altijd naar uit, een Racktime feestje! Alleen de voorpret is al fantastisch! Deze begint namelijk op het moment dat de Save the Date gedeeld wordt en verder de gehele organisatie in handen is van een select comité. Geheimzinnigheid en mysterie alom, in combinatie met de nodige fantasie en het proberen te raden door de medewerkers wat en waar het allemaal wel niet zou kunnen zijn.

Great Gatsby

In de aanloop naar het feest worden er altijd diverse hints gedeeld. Ervaring leert, hartstikke leuk die hints, maar daar kun je eigenlijk geen chocolade van maken. Behalve de hint over de dresscode…dé hint. In dit geval, Let’s Party Like Gatsby! We durven aan te nemen dat “roaring 20’s” de populairste zoekterm op Google was op dat moment en diverse online feestwinkels overuren hebben gedraaid door ons feestje.

Happy Culture

Met dit feestje wilden we de Corona periode afsluiten, maar bovenal onze medewerkers bedanken voor hun inzet en flexibiliteit. Wat hebben we genoten van onze Amy, de live band Cherry & The Sugarstuds, de catering en het vuurwerk. Ongekend!
Wij genieten nog even na met de vele foto’s & herinneringen, én de after movie!! Check it out!!

Great Gatsby party

Wil jij ook deel uit maken van onze Happy Culture?! Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures en/of blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen Racktime door ons te volgen op LinkedIn.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan