Racktime door de Lage Landen

Deel dit nieuwsbericht

Racktime door de Lage Landen

Racktime door de Lage Landen

Dat we niet alleen projecten in Nederland uitvoeren moge duidelijk zijn, Racktime is immers een Benelux-organisatie. Maar wat voor projecten doen we dan precies in de Lage Landen, en met name in België? 

In 2001 opende Racktime haar vestiging in België, waardoor de organisatie in de gehele BeNeLux opereert. Deze locatie is gevestigd in Ternat in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, aan de rand van Brussel. Er zit geen verschil tussen het dienstenaanbod in Nederland versus BeLux, een aantal diensten worden zelfs door heel Europa aangeboden! We hebben klanten die onze diensten voor de hele BeNeLux afnemen, maar we hebben ook klanten waarvan we alleen diensten verzorgen in BeLux of Nederland.

Field Service Engineers

Het installeren en onderhoud van Instore Signing en/of Displays is de laatste jaren steeds technischer geworden. Schermen, inhoudsspelers, volledig werkende demo-units worden vaak gebruikt in Instore Displays. Voor deze activiteiten werken wij niet met een profiel van het type ingenieur, maar zetten wij technische jonge mensen mét een commerciële mindset in. We kennen de complexiteit van de activiteiten en kijken verder dan alleen de uitvoering. Elk teamlid begrijpt het belang en de impact op de brand experience en verkoop van deze activiteiten bij de klanten van onze klant. Met een buitendienst van (technische) specialisten worden diensten aangeboden op het gebied van installaties, signing, storefront decoratie, preventief onderhoud, correctief onderhoud en speciale technische projecten.

Bezoekrondes

In België hebben we net een bezoekronde achter de rug voor Rockstar, hiervoor hebben we MediaMarkt locaties bezocht. Deze kregen een nieuw Rockstar Display met scherm. Rockstar is dé game developer van bekende topgames als GTA 5 en Red Dead Redemption 2. Racktime zorgt ervoor dat de Display netjes in de winkel komt, op de juiste afdeling wordt geïnstalleerd, op een zichtlocatie en verbonden is met wifi. Dit alles zonder dat het winkelend publiek en de medewerkers overlast ervaren van de werkzaamheden.

Racktime door de Lage Landen

In weer een ander project zijn onze Field Service Engineers bezig geweest met het speelbaar maken van PS5 IDU’s. Deze demokasten zijn tijdens Racktime door de Lage Landende Covid-19 epidemie in de winkels geplaatst, maar mochten niet speelbaar zijn. Dit verhelpen we nu door de units om te bouwen naar een versie met 2 beveiligde controllers. Consumenten kunnen nu dus ook echt de PS5 testen en gamen. Mocht je dit willen uitproberen? Ze zijn te vinden bij de MediaMarkt, Dreamland & Kinepolis bioscopen 😉

Ook hebben we in de maand mei de nieuwe XP500 speaker voor Sony in de kijker gezet. Waarbij consumenten een demo kunnen afspelen om de speaker te testen. Tevens hebben we in dezelfde maand stofzuigerdisplays geplaatst voor Electrolux. Doel was om het nieuwe Ultimate 8000 model van AEG meer zichtbaarheid te geven op de winkelvloer.

Projecten in de Lage Landen

Naast bezoekrondes verzorgen wij ook single visits bijvoorbeeld wanneer er onderhoud benodigd is aan een bepaalde Display of wanneer een winkel gaat verbouwen en de Display tijdelijk opgehaald dient te worden.

Al onze bezoekrondes en single visits zijn voor onze klant 24/7 te volgen door middel van bezoek surveys (Proof of Work) die onze Field Service Engineers ter plekke invullen. In een overkoepelend dashboard is inzichtelijk wanneer bezoeken zijn afgerond en is direct te zien welke werkzaamheden zijn uitgevoerd inclusief foto’s en/of een video.

Het is ook mogelijk om Displays en ander type Furniture te serializen en te voorzien van een Support sticker. Hierdoor kunnen retailers direct zelf contact opnemen bij issues en kunnen ook zaken zoals Total Cost of Ownership in kaart gebracht worden.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor projecten in de Benelux? Of alleen voor België of Nederland? Neem dan contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu | 072-541 3939

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan