Happy Culture in een sportief jasje … onze skybox!

Deel dit nieuwsbericht

Skybox AZ Alkmaar

Happy Culture in een sportief jasje … onze skybox!

Happy Culture in een sportief jasje met … onze skybox binnen het AZ stadion!

Racktime is gelegen op het bedrijventerrein Boekelermeer in Alkmaar en daar staat ook het AZ-stadion. Vele van onze medewerkers komen uit de regio en dragen AZ een warm hart toe, sommige zijn ook voor een andere club en zorgen altijd voor een lekkere competitieve sfeer binnen onze organisatie. Toen de kans zich voor deed om samen met een aantal andere bedrijven uit de regio een skybox af te nemen, was het besluit dan ook snel genomen. We are in and let the game begin!

Happy Culture

Naast het sportieve element, is de invulling met name zakelijk bedoeld, gecombineerd met onze Happy Culture. Zo kunnen wij onze relaties uitnodigen om samen een mooie wedstrijd te beleven, maar kunnen wij de skybox ook gebruiken om bijvoorbeeld meetings en bijeenkomsten te houden in een fijne informele en inspirerende omgeving.

WedstrijdenSkybox - Happy Culture

De laatste puntjes op de i qua inrichting van de skybox worden op dit moment gezet. Ondertussen hebben wij intern al een aantal wedstrijden vanuit de skybox mogen meemaken. Er moest natuurlijk wel even goed getest worden. En we kunnen zeggen dat de testfase zeer positief afgerond is. 😉

De eerstvolgende thuiswedstrijd van 8 mei zullen wij met één van onze klanten bijwonen. Dit is de wedstrijd AZ-Ajax…dat belooft een mooie en fanatieke wedstrijd te worden!

Meetings

Onlangs hebben wij de skybox ook gebruikt voor onze buitendienst medewerkers tijdens een face2face Masterclasses bijeenkomst. Wij zetten als bedrijf in op persoonlijke ontwikkeling en vinden dat groei voor iedereen bereikbaar moet zijn. De Masterclass Sales & Accountmanagement is een praktijkgerichte opleiding voor Sales Talent dat wil leren en wil groeien op het gebied van Sales & Accountmanagement.  Het unieke aan dit programma is het koppelen van de theorie en het opdoen van ervaring in de praktijk. Sales is immers een doe-vak en leer je niet alleen uit boeken. Een inspirerende omgeving zorgt ervoor dat dat leren nog nét even iets leuker en makkelijker wordt!

Volg ons ook op LinkedIn en Instagram en blijf op de hoogte!

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan