Heerlijke koffie met impact in 2022!

Deel dit nieuwsbericht

Heerlijke koffie met impact in 2022!

Koffieperfectie voor professionals mét professionele Nespresso koffiemachines, geïnstalleerd door onze Coffee Experience Engineers. Impact waarbij naast zorg voor installatie van een unieke ervaring en duurzaamheid als pré. 

Preppen met groene energie

Niet alleen onze klanten houden van duurzaamheid en impact, maar ook Racktime heeft graag een aandeel aan een toekomstbestendige wereld. Zo worden alle koffiemachines in ons warehouse voorbereid en getest voor installatie op groene energie. Op de daken van onze kantoorpanden en warehouses liggen circa 1.500 zonnepanelen. Hiermee voorzien wij volledKoffie met impactig in ons eigen verbruik, maar leveren ook stroom terug. Op deze manier kunnen er nog meer mensen gebruik maken van onze groene stroom!

Ook worden de routes voor onze Coffee Experience Engineers zo efficiënt mogelijk ingepland met onze eigen planningstool. De tool optimaliseert routes waardoor er geen onnodige kilometers gereden worden wat zo de CO2 uitstoot verminderd.

Duurzaamheid

Steeds meer bedrijven investeren in duurzaamheid, omdat zij ook de verantwoordelijkheid voelen om te verduurzamen. Nespresso streeft ernaar om van elk kopje koffie een Positive Cup te maken – een kopje met een positieve impact. Kortom, een kopje koffie met een grotere waarde voor de maatschappij en het milieu. Zo worden er aluminium koffiecups gebruikt, deze cups zijn oneindig te recyclen. Een proces waar Racktime zelf ook aan deelneemt door haar eigen cups nieuw leven in te blazen en af te leveren bij een Nespresso Boutique. Wie weet zijn sommige van deze cups nu wel deel van het Racktime kantoorpand.

“Wij maken het de klant graag makkelijk”

Nespresso Professional koffie

Bij het ontzorgen hoort ook het meenemen van afval. Bij het installeren zorgt Racktime ervoor dat er geen afval meer achterblijft op de locatie. Op deze manier gaat het afval mee in de afvalstromen bij Racktime, waar we het natuurlijk ook scheiden.

Wij denken graag mee in het verduurzamen van de gehele keten en werken bij voorkeur nauw samen met onze opdrachtgevers in deze. Wil je meer lezen over onze MVO-projecten of weten wat de mogelijkheden zijn om dit te verwerken in onze dienstverlening voor jou? Neem dan eens contact op met onze Sales Manager: j.borst@racktime.eu

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan