Oplevering uitbreiding magazijn!

Deel dit nieuwsbericht

Oplevering magazijn overdracht uitbreiding

Oplevering uitbreiding magazijn!

Donderdag 15 september was het zover, de officiële overdracht en oplevering van het nieuwe magazijn! Een magazijn met ruimte voor 3.500 palletplaatsen, maar liefst 1.800 m². 

Prachtige plaatjes levert het op…mooie lijnen die gevormd worden door de constructie, het dak, de magazijnstellingen en de LED-verlichting die vervolgens precies in het midden van de gangpaden hangt. We love it when a plan comes together!

Oplevering

Het totale project heeft circa 7 maanden geduurd. De samenwerking met onze aannemer Valeres bestond uit korte lijnen en snelle (re)acties, wat erg prettig samenwerken was! Naast de aannemer werkten wij ook samen met andere leveranciers. Stuk voor stuk professionele partijen die er gezamenlijk voor hebben gezorgd dat wij per 15 september deze ruimte in gebruik konden nemen. De oplevering was 2 weken eerder dan de officiële bouwplanning, een bijzondere prestatie in deze tijd! 

Oplevering biedt ruimte voor nieuwe partijen

Inmiddels zijn de eerste stellingen al gevuld met POS- en event materialen van onze klanten. En met deze uitbreiding kunnen wij nóg meer partijen bedienen op gebied van beheer, fulfilment en distributie van non-core (marketing & event) materialen.

We merken dat er al veel vraag is naar hoe we samen ontwikkeling en groei kunnen faciliteren. Mocht je met logistieke uitdagingen zitten rondom opslag, fulfilment of distributie van jouw POS- en/of eventmaterialen neem dan hier eens contact op.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan