Bewust kijken naar je marketingbudget voor 2023

Deel dit nieuwsbericht

Budget Inflatie retail investeringen

Bewust kijken naar je marketingbudget voor 2023

Inflatie die stijgt tot recordhoogtes dit jaar, ook een reden voor marketingafdelingen om nog bewuster te kijken naar het budget voor 2023. Hoe ga je om met de toenemende kosten? Is het een optie om minder activiteiten te doen? Of verhoog je het marketingbudget?

Nederlandse consumenten maken door de hoge prijsstijgingen andere keuzes in retail. Ook in 2023 zal er rekening gehouden moeten worden met hogere brandstofprijzen, autohuur en enorme energierekeningen. Om dan toch te kunnen groeien in een onzekere en lastige markt, zal je als merk en retailers de grenzen van je businessmodel moeten verleggen.

Budget Inflatie retail investeringen

Budgetten inrichten

Ongetwijfeld ben je al druk bezig met de budgetten voor volgend jaar, wij uiteraard ook. Maar de vraag is natuurlijk, wat te doen met de stijgende kosten die daarbij komen kijken. Hoeveel incasseer je en/of ga je partners om je heen verzamelen die samen met jou meer halen uit je investeringen. Je budgetten verhogen of je activiteiten verlagen? Moeten we het niet slimmer doen en meer halen uit elke investering, iedere geïnvesteerde euro dus beter benutten. Waardoor de hogere kosten wegvallen tegen de toenemende opbrengst.

Hoe kan Racktime ondersteunen?

Racktime kan helpen met deze budgetten te behalen, inzicht in ROI te bieden en deze te verhogen. Met onze Salesforce data en in-house Salesforce data analisten geven we inzicht, grip en vertalen we jouw strategie naar doelen. Daarbij borgen we ook dat deze doelen behaald worden, wat voor iedereen 24/7 inzichtelijk is.

Graag gaan we in gesprek over je budgetten en doelstellingen voor 2023, jij ook? Neem dan eens contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu of 072-5413939.

Andere nieuwsberichten

POS verzendrondes verzendingen

Hoe komt jouw POS materiaal op locatie?

De aandacht vergroten op je merk of franchiseonderneming? Campagnematig, maandelijkse verzendingen of door middel van een bestelportal? Het kan allemaal! Logistiek vanuit

Oplevering magazijn overdracht uitbreiding

Oplevering uitbreiding magazijn!

Donderdag 15 september was het zover, de officiële overdracht en oplevering van het nieuwe magazijn! Een magazijn met ruimte voor 3.500 palletplaatsen,

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Benieuwd naar een demo?

  Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan

  Neem contact op met ilona

  Vragen? Neem gerust contact op, dan help ik je graag met één van onze oplossingen.