Logistiek van Links naar Rechts!

Deel dit nieuwsbericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Logistiek van Links naar Rechts!

Logistiek van Links naar Rechts!

Deze sportzomer gaan we logistiek van links naar rechts met de enige échte Snollebollekes juichcape! Binnen 2 dagen dienen 700 Jumbo filialen door heel Nederland voorzien te worden van de bestelde Snollebollekes juichcapes, en dit meerdere weken achter elkaar tijdens de actieperiode.

Wat houdt het project Logistiek in?  

Klanten krijgen één juichzegel bij elke 10 euro aan boodschappen. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling kunnen consumenten de juichcape bestellen. Wekelijks komen de bestellingen bij Racktime binnen, waarna binnen 24 uur de orderpicking per filiaal plaatsvindt én binnen 48 uur de levering op locatie geschiedt. Onze strakke processen en tools zorgen ervoor dat dit foutloos kan gaan. In ons warehouse verzorgen we de in- en uitslag (quality check), en zodra de aantallen per filiaal bekend zijn maken we pakbonnen, verdeellijsten, routes en updaten we automatisch het voorraadniveau.

Vervolgens worden de bestellingen persoonlijk uitgereden door ons team van Service Merchandisers. Voor Jumbo is het essentieel dat haar filialen en backoffice ontlast worden. Middels onder andere een Proof of Delivery die direct (digitaal) zichtbaar is heeft zowel het filiaal als het hoofdkantoor van Jumbo 24/7 grip op het proces.

Ter info; de juichcapes arriveerden in bulk in meer dan 12 zeecontainers bij Racktime.  

Snollebollekes Juichcapes

Waarom Racktime?  

Het verzorgen van de logistiek naar het event is niet het doel op zich maar het middel om de juichcapes (uiteraard met de grootste zorg) op de locatie te krijgen. Ook hier staan data, processen en de sales & marketing insteek centraal. Voor het project werken wij bij voorkeur middels een online community, waardoor er 100% grip en volledige transparantie in de voortgang van het project is voor Racktime en de klant. Deze aanpak leidt tot:

 • Realtime Proof of Delivery direct na levering 
 • Efficiënte communicatie in context binnen de online community
 • Inzicht in kosten
 • Reports en een KPI dashboard om het service niveau 24/7 te monitoren.
Continuous Improvement en innoveren

Binnen onze dienstverlening staat innovatie hoog op de agenda. Dat passen wij niet alleen toe binnen processen en de organisatie voor klanten maar ook binnen het managen van projecten en inzetten van onze buitendienst (FieldForce). Tijdens onze projecten werken wij met een online learning tool en is de briefing met specifieke informatie per filiaal ook online beschikbaar voor onze Fieldforce.

Wist je dat we nog meer spaaracties uitvoeren voor Jumbo, zoals het ombouwen van displays? Check snel deze case! En heb je onze TikTok met de juichcapes al gezien?

Wil je meer weten over grootschalige bezoekrondes? Neem eens contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu

 

 

 

 

Andere nieuwsberichten

25 Years of Happy Culture

25 jaar Happy Culture

De cultuur dat ben jij! De gedachte achter Happy Culture is dat de werknemers zélf de cultuur bepalen. Hierbinnen wordt iedereen aangemoedigd zelf

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Neem contact op met ilona

  Vragen? Neem gerust contact op, dan help ik je graag met één van onze oplossingen.