Field Accountmanager Thijs begint aan een nieuw avontuur in het buitenland!

Deel dit nieuwsbericht

Thijs Gerrits Interview

Field Accountmanager Thijs begint aan een nieuw avontuur in het buitenland!

Na 4 jaar bij Racktime te hebben gewerkt, waarvan de laatste anderhalf jaar in de rol van Field Account Manager voor Panasonic Heating & Cooling Solutions, is Thijs inmiddels gevestigd in Duitsland. De combinatie van het opdoen van werkervaring en het coachings- en opleidingstraject vanuit Racktime, zorgde voor een stevige basis voor zijn nieuwe avontuur. 

Thijs begon bij Racktime via een vriend van hem, destijds als Shop-in-Shop Verantwoordelijke voor Huawei. In de loop der jaren deed hij verschillende projecten en kwam zo in aanraking met allerlei merken. Zo was hij merchandiser voor Nespresso, Sony en Electrolux.  Hiermee deed hij veel werkervaring op en kwam hij op allerlei verschillende locaties. Daarnaast volgde Thijs binnen het Talent Journey programma van CatchYourTalent (zusterorganisatie van Racktime) diverse Sales & Account Management courses en Masterclass bijeenkomsten. Thijs vertelt: ‘Mede door de Masterclasses die mij werden aangeboden door CatchYourTalent heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de Account Manager die ik op dit moment ben’. 

Masterclass

Talent ontwikkeling

Toen hij net een aantal maanden in dienst was bij Racktime werd hem aangeboden om deel te nemen aan deze Masterclass Sales- en Account Management. Hierin word je gecoacht op resultaat, en leer je theorie toe te passen in de praktijk. ‘Wanneer je bij Racktime aan de slag gaat staat persoonlijke ontwikkeling, zoals het verbeteren van vaardigheden, werkervaring opdoen en jezelf onderscheiden, centraal’. ‘De focus ligt op ontwikkelen van je Sales Mindset‘ laat Thijs weten. Voor hem waren de onderdelen ‘Het weerleggen van bezwaren’ en ‘Het presenteren van een Sales Pitch’ heel belangrijk: ‘Dat zijn vaardigheden die ik nog steeds toe pas tot op de dag van vandaag’. 

De Talent Journey is een persoonlijk carrièrepad, waar je als medewerker van Racktime tijdens de arbeidsduur doorheen loopt.  Een reis waar theoretische kennis, werkervaring en de algemene ontwikkeling van commerciële vaardigheden worden gecombineerd. ‘Zelf ben ik uitgegroeid tot een ‘Rising Star’ ;)’. 

Werken met A-merken

‘Een groot voordeel van Racktime was voor mij dat ze werken met heel veel A-merken. Dat zorgt ervoor dat je in een relatief korte tijd bij een aantal grote merken een kijkje in de keuken kunt krijgen en hier ook veel ervaring mee opdoet’.

Eén van de leukste ervaringen die Thijs is bijgebleven was het project met PlayStation. Hiervoor heeft hij destijds als host in 2018 op de gamebeurs in Mechelen mogen staan. Dit was de eerste grote beurs waar ik mocht werken, het was heel erg interessant om dit van achter de schermen mee te mogen maken. 

Thijs Gerrits Interview

Een nieuw avontuur

De recente stap die Thijs gemaakt heeft is een emigratie naar Berlijn. ‘Ik ben daar aan de slag als Account Manager voor een online marketingbureau. Daarbij zullen de ervaringen die ik bij Racktime heb opgedaan zeker van pas komen. Ervaringen die ik sowieso meeneem, ook buiten het werk om’.   

Wij wensen Thijs ontzettend veel succes & plezier bij zijn nieuwe avontuur! 

Wil je net zoals Thijs voor ons aan de slag? Neem dan contact op via CatchYourTalent 072-541 3950 | info@catchyourtalent.com | of bekijk onze vacatures hier.

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan