Zo krijg je meer inzicht! De kracht van Business Analisten

Deel dit nieuwsbericht

Business Analisten Salesforce

Zo krijg je meer inzicht! De kracht van Business Analisten

Ieder project opnieuw het wiel uitvinden? Geen historie opbouwen, telkens een efficiëntie slag missen? Data ontvangen via allerlei losse ‘Excel sheets’ of budget uitgeven wat eigenlijk onnodig is? Not on our watch! Wij bieden 24/7 realtime inzicht in projecten, geen black box, maar volledige transparantie.

In-house Business Analisten

Maar hoe wordt dit binnen onze organisatie gefaciliteerd? Racktime heeft zijn eigen Business Analisten, zij verbinden data en vertalen deze informatie. Hiermee kunnen wij intern onze processen optimaliseren en geven wij onze klanten handvatten om hun business te optimaliseren en strategische gesprekken aan te gaan.  Om als bedrijf data gedreven te werken en handelingen te automatiseren, gaat een hoop onderzoek en gesprekken met zowel afdelingen als onze klanten aan vooraf. Ons hart gaat kloppen van deze vorm van partnership; samenwerken om activiteiten slimmer uit te voeren.  

Optimaal benutten van dataBusiness Analisten Salesforce

Hoe zorgen onze Business Analisten voor optimale data;

 1. Ontwikkelen van dashboards; Zo kunnen klanten realtime stock voorraden volgen, de planning inzien van merchandise bezoeken & surveys met foto’s bekijken van uitgevoerde bezoeken.
 2. Ze stellen kritische vragen; Om een analyse te maken moet de data compleet zijn. Daarvoor moeten we binnen de organisatie werken volgens processen en elkaar erop wijzen als dat niet gebeurd.
 3. Analyseren; Niet alleen data, maar vooral menselijk gedrag. Waarom duren bepaalde handelingen zolang? Wat ergert de gebruikers in een bepaald proces? Waarom doen we dit ‘altijd al zo’? Hoeveel tijd kosten ‘domme’ handelingen?
 4. Uitwerken van processen; Daar ontstaat de samenwerking tussen de Business Analisten, developers en consultants. Veelal gebeurt dit visueel door middel van een flowchart, om zo een concrete briefing te maken voor de uitvoering.
 5. Training en het delen van kennis; “Het duurt gemiddeld 66 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren”. Regelmatig worden er kennissessies en trainingen gegeven intern en krijgen nieuwe medewerkers een onboarding voordat ze aan de slag gaan.

 

“We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”
– Albert Einstein

Een mensch houdt in de basis niet van verandering, we zijn gewoontedieren. Maar juist die mensen ervan overtuigen dat automatisering en verandering in het proces ze gaat helpen hun werk beter te doen, die uitdaging ligt bij onze Business Analisten.

Business Analisten Salesforce Lightning

Flexibele werkplek

De Business Analisten verplaatsen zich continu door de organisatie heen. Enerzijds werken ze nauw samen met de directie om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar het optimaliseren van bedrijfsprocessen die hieraan verbonden zitten. Anderzijds werken ze nauw samen met developers om te zorgen dat uitgedachte processen ook daadwerkelijk op de juiste manier worden doorontwikkeld. Ze zijn tevens te vinden op de afdelingen om een helder beeld te krijgen van de behoefte van de gebruikers en deze te vertalen naar bruikbare oplossingen.

Salesforce

Racktime werkt met Salesforce sinds 2012, een cloudbased platform voor customer relationship management (CRM). Dit houdt in dat we één systeem, één login en één database hebben voor alle activiteiten. De gehele organisatie werkt binnen hetzelfde systeem, van HR tot Project Management. Bekijk hier ook eens onze laatste ontwikkelingen en innovaties.

Ook benieuwd wat onze Business Analisten voor jouw merk of organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze Sales Manager Jennifer Borst: j.borst@racktime.eu of bel naar 072 – 541 3939

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Benieuwd naar een demo?

  Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan