Verhuizing Racktime België, hoera!

Deel dit nieuwsbericht

Verhuizing Sarawak pand België

Verhuizing Racktime België, hoera!

Naast de oplevering van onze uitbreiding in Alkmaar vinden er ook mooie ontwikkelingen plaats in België. Zo is Sarawak BeLux dit jaar gestart met de bouw van een nieuw kantoor en logistiek centrum op het bedrijventerrein West Gate in Groot Bijgaarden (Dilbeek). Per 1 december aanstaande is Racktime BeLux ook naar deze locatie verhuisd om vanuit hier onze klanten in België te bedienen.

Het BEN-gebouw, met integratie van zonnepanelen, waterrecuperatie, klimaatplafonds en modulaire/circulaire opbouw, heeft een totale oppervlakte van 3.464 m². Op de bVerhuizing Sarawak pand België Groot-Bijgaardenenedenverdieping is een magazijn met de ruimte voor een retail lab. Op de bovenste verdiepingen zitten onder andere de Project Managers.

Innovatie & ontwikkelingen

Met een nieuw kantoor is er direct ruimte voor nieuwe innovaties en ontwikkelingen. We leiden onze mensen op tot experts om prestigieuze merken professioneel te vertegenwoordigen. We bieden hen een grote verscheidenheid aan sales trainingen aan en combineren dit met relevante werkzaamheden.

Duurzaam ondernemen

“Als bedrijf willen we meer inzetten op duurzaam ondernemen. De stap naar een gebouw dat bijna energieneutraal is, is een eerste stap en bovendien zullen alle bedrijfsauto’s die vanaf 2022 worden besteld elektrisch of hybride zijn”, aldus Guy Maindiaux, voorzitter van de Sarawak Groep. “De verhuizing naar ons nieuwe hoofdkantoor is een fantastische kans voor het bedrijf. Onze diensten zullen nu nog meer op elkaar afgestemd worden, aangezien we nu allemaal onder één dak zullen opereren.” Thierry De Rouck, algemeen directeur Sarawak Belux.

Verhuizing Sarawak pand België

Op deze nieuwe locatie zullen wij wederom nauw samenwerken met onze collega’s van Sarawak BeLux. Met de verhuizing naar deze nieuwe locatie gaan we een mooie stap zetten in het uitbreiden van onze dienstverlening met een modern kantoor en warehouse passend bij deze tijd.

Per 1 december zijn wij gevestigd op:

Alfons Gossetlaan 38A
1702 Groot-Bijgaarden
België

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Mocht je met uitdagingen zitten rondom opslag, fulfilment of distributie van POS materialen of het installeren ervan neem dan hier eens contact op.

Andere nieuwsberichten

POS verzendrondes verzendingen

Hoe komt jouw POS materiaal op locatie?

De aandacht vergroten op je merk of franchiseonderneming? Campagnematig, maandelijkse verzendingen of door middel van een bestelportal? Het kan allemaal! Logistiek vanuit

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

  Bel ons gerust

  Racktime Nederland

  Racktime België

  Benieuwd naar een demo?

  Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan

  Neem contact op met ilona

  Vragen? Neem gerust contact op, dan help ik je graag met één van onze oplossingen.