Consumentenacties in 26 landen & 11 talen

Deel dit nieuwsbericht

Consumentenactie 26 landen 11 talen wereldwijd

Consumentenacties in 26 landen & 11 talen

Een consumentenactie opzetten in 26 landen, 11 talen en dat op een “brand new” Salesforce-registratiepagina? Of het nu gaat om gift vouchers, product plus of cashback campagnes, we draaien ons hand er niet voor om. 

Klantbeleving is de belangrijkste drijfveer voor alle processen. De stappen vervullen van de actie zijn slechts de praktische noodzaak, uiteindelijk is er maar één doel voor Racktime en dat is een positieve ervaring voor de consument. Wij passen de nieuwste technologieën zoals Artificial Intelligence en Business Intelligence toe om processen efficiënter te maken, fraude te detecteren en doorlooptijden te minimaliseren.

One-stop-shop 

De hoeveelheid landen en talen zijn voor ons onbeperkt. Wij zetten registratiepagina’s op in een basistaal waarna we deze in elke gewenste taal kunnen opleveren. Ook is het mogelijk om meerdere talen per land te kiezen. Bij gift voucher campagnes kunnen wij de aanbieder van onze opdrachtgever aansluiten, maar hebben we zelf bijvoorbeeld ook een koppeling met GoGift, een wereldwijde aanbieder van Gift Cards. Met deze koppeling kunnen we landen makkelijk toevoegen waarna de consument zelf één van de Gift Cards kiest die voor het betreffende land beschikbaar is.

Als opdrachtgever krijg je direct toegang tot een breed assortiment/aanbod aan waarde vouchers. Dit kan voor ketens als; Zalando, Bol.com, H&M, Amazon en vele anderen. Middels overkoepelende reports & dashboards is het mogelijk om een Europese cockpit te creëren voor inzicht en overzicht van het verloop van de registraties. De registratiepagina’s worden door onze in-house developers ontworpen en kunnen eventueel eenvoudig aan de eigene website van onze opdrachtgevers gekoppeld worden. Andere dedicated vouchers zijn uiteraard ook mogelijk.

Wil je liever een cashback campagne opzetten of juist een product plus campagne? Ook dan kunnen wij dit van A tot Z voor je verzorgen. Met bijvoorbeeld onze Marketing Logistics divisie kunnen wij zorgdragen voor de verzending van de premium zowel binnen de Benelux als binnen heel Europa en ook daarbuiten. Kijk ook eens op onze Promotion Fulfilment pagina voor de mogelijkheden.Consumentenactie cashback giftvoucher

Consumentenactie cashback giftvoucher

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan