Sales Talent Amber: “De Masterclass gaf mij direct resultaat”

Deel deze case

Sales Talent Amber: “De Masterclass gaf mij direct resultaat”

CatchYourTalent geeft Amber graag het woord. Amber begon vol enthousiasme met het zoeken naar de ideale baan met toekomstperspectief…  Amber werkt via CatchYourTalent nu als Klantadviseur bij de Amersfoortse.

Na een praktijkgerichte sales opleiding is het tijd voor die uitdagende commerciële functie. Vol enthousiasme ben ik begonnen met het zoeken naar de ideale baan. Dat bleek een echte uitdaging. Want naast kennis is ervaring minstens, al dan niet belangrijker, in deze wereld.

In juli 2015 was ik benaderd door CatchYourTalent om te beginnen aan de Masterclass. Ik zag toen echter nog niet in hoeveel meerwaarde dit kon bieden, aangezien ik net afgestudeerd was.

Dus ik begon met werken voor Racktime, het zusterbedrijf van CatchYourTalent. Daar heb ik gewerkt voor verschillende grote multinationals als accountmanager.

Maar de Masterclass bleef toch terug komen, ik hoorde er veel positieve verhalen over van sales talenten die mij waren voorgegaan. In februari 2016 was ik dan toch begonnen aan de 30ste editie van de Masterclass. Tijdens de Masterclass kregen we concrete training van een vooraanstaand Sales-training bureau. Zij gaven mij goede feedback en kennis die sommige anderen jaren over doen om te vergaren.

En een van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens de Masterclass is dat je enorm veel waardevolle relaties opbouwt. En in een commerciële markt zijn relaties van groot belang. De Masterclass gaf mij een direct resultaat, nog voordat ik de Masterclass volledig had afgerond kreeg ik al de kans om mezelf te bewijzen bij een van de grootste verzekeraars in Nederland, De Amersfoortse.

Bij de Amersfoortse begon ik samen met twee anderen met het ondersteunen van de accountmanagers Zorg en Inkomen. De Amersfoortse is marktleider in Arbeids ongeschiktheids verzekeringen (AOV), en wij bediende dus de zakelijke markt.

Dankzij de Masterclass en inzet vanuit CatchYourTalent ben ik sinds juli aan de slag bij De Amersfoortse als klantadviseur. Eerst met drie man, nu inmiddels alleen en vol in doorontwikkeling binnen het bedrijf.

Ik werk er nog steeds met heel veel plezier en geniet van alle uitdagingen die op mijn pad komen.

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan