Segbroek weer super snel door glasvezel T-Mobile

Deel deze case

Segbroek weer super snel door glasvezel T-Mobile

T-Mobile en Tele2 zijn welbekende namen in het land van providers. Sinds de start van 2020 zijn deze twee providers samengevoegd tot een bedrijf. T-Mobile gebruikt sindsdien Tele2 als handelsmerk van het bedrijf. T-Mobile heeft tijdens de fusie de belofte gedaan om iets terug te doen voor de samenleving in het mom van technologische mogelijkheden.  

Elke provider adverteert er wel eens mee: een supersnel netwerk. Ook T-Mobile doet dit met regelmaat. Vanuit deze belofte heeft T-Mobile glasvezel aangelegd in de wijk Segbroek te Den Haag. Glasvezel wordt ook wel fiber genoemd. Door dit dunne draadje wordt dat verstuurd door middel van knipperende lichtsignalen. Het is erg duurzaam, waardoor het minder gevoelig voor storingen is. Glasvezel is aangesloten op een stabiel, eigen netwerk waardoor de hoogst haalbare netwerksnelheid behaald kan worden.  

Segbroek kan sindsdien gebruik maken van het snelle netwerk van T-Mobile Thuis. Dit bracht een perfecte gelegenheid om het merk te promoten in de wijk. T-Mobile schakelde Racktime daar graag voor in. Racktime stuurde daarom verschillende teams op pad.  

Zij waren uitgerust met een pop-up balie, donuts en informatie. Dat met maar één missie: bewoners informeren, enthousiasmeren en activeren om een overstap te maken naar T-Mobile Thuis als provider. Onze collega’s gingen het gesprek aan met de buurtbewoners. Door een persoonlijk gesprek kon de informatie op maat gegeven worden aan de potentiële klanten. Inmiddels hebben ruim 32.000 huishoudens toegang tot dit supersnelle internetnetwerk.  

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan