Sales Talent Jeroen: “Het was tijd voor een volgende stap”

Deel deze case

Sales Talent Jeroen: “Het was tijd voor een volgende stap”

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Met een grote passie voor consumentenelektronica en inmiddels 2 jaar werkervaring bij de Media Markt, was Sales Talent Jeroen klaar voor een volgende stap.  Jeroen werkt via CatchYourTalent als Field Accountmanager voor Huawei.

Met alleen mijn diploma Commerciële Economie viel ik niet op, dus ik ging op zoek naar een manier om mezelf te onderscheiden. Zo kwam ik in aanraking met CatchYourTalent en de Masterclass Sales & Accountmanagement. Werken, leren én persoonlijk ontwikkelen klonk voor mij als de sleutel naar succes. En zo bleek! Zo deed ik bezoekrondes voor Sparta en Batavus, ging ik op pad als Accountmanager voor Vittoria (waar ik een record aan banden verkocht) en bediende ik de zakelijke markt voor de Amersfoortse. Dit alles creëerde voor mij het verlengstuk waar ik naar zocht.

Met deze kennis en ervaring werd het tijd om samen met mijn coach de arbeidsoriëntatie te starten. Waar ligt mijn passie, ambitie en in welk bedrijf kom ik het beste tot mijn recht? Zoals eerder gezegd, ligt die volledig in de consumentelektronica. Het was dan ook als een kers op de taart dat ik in aanmerking kwam voor een Field Account Management functie bij Huawei.

Met mijn inmiddels met theorie en praktijk gevulde rugzak, heb ik met succes het selectieproces doorlopen en mag ik mij presenteren als Field Accountmanager Huawei, regio Noord-Oost Nederland. Ik ben enorm blij dat het traject me heeft gebracht waar ik naar zocht! Ik kom op veel plekken en ontmoet elke dag nieuwe mensen. Hierdoor ben ik dagelijks bezig om mijn passie voor het merk en de producten over te dragen. Mijn werkzaamheden zorgen voor nog meer energie en geeft mij precies de juiste voldoening wat ik zoek in een baan!

Andere Cases

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een team van Field Account Managers, Shop-in-Shop verantwoordelijken en Sales Promotoren

Tabac Truck

De TABAC-Barber Truck bij FHM

De parfumerie Mäurer & Wirtz creëerde in 1959 de lijn TABAC. Een echte klassieker in de wereld van parfum voor mannen en verfrissend. Voor

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan