Spaarcampagnes; de manier waarop sparen wél loont!

Deel dit nieuwsbericht

Spaarcampagnes POS materiaal displays

Spaarcampagnes; de manier waarop sparen wél loont!

Sparen, sparen en nog eens sparen; de meeste mensen zijn er dol op! Wellicht spaar je zelf ook mee bij grote spaarcampagnes of winacties in retail? Zoals de welbekende spaarcampagnes voor bestek, pannen, servies en glazen. Ook bij grote (sport-)evenementen wordt hier flink op ingehaakt. Zo hingen destijds de populaire premiums juichcapes om een heleboel schouders. De vraag is natuurlijk, hoe komen deze acties op de winkelvloer of bij de consument terecht?

Een succesvolle spaarcampagne staat of valt met mooie displays, spandoeken, raambiljetten of reclame. Iets wat trendy is en kwaliteit uitstraalt. Dit soort campagnes of acties komt veelal niet op de winkelvloer terecht zonder dat daar een goedlopend proces achter zit, met een goed systeem dat nodig is om alles te volgen en actie te ondernemen daar waar nodig.Spaarcampagne Loyaly company Point of Sale materialen

POS materiaal

De consument ziet enkel de spaarcampagne in het verkooppunt, maar de POS materialen of premiums komen niet uit zichzelf naar de FMCG kanalen toe. Spaarcampagnes POS materiaal displays Om bulkzendingen aan Point of Sale materialen en/of spaarproducten te kunnen ontvangen hebben wij ons warehouse flexibel en schaalbaar ingericht. Ons Marketing Logistics team zorgt voor een zorgvuldige inslag. Wanneer de Project Managers alle informatie rondom het project hebben ontvangen gaan zij samen met het team plannen en voorbereidingen treffen.

De materialen en/of spaarproducten kunnen op diverse manieren bij het verkooppunt komen. Zo kan het zijn dat wij de displays opbouwen in ons warehouse en ze vervolgens op locatie leveren en plaatsen op de winkelvloer. Het materiaal kan ook rechtstreeks afgestuurd of bezorgd worden in het filiaal, waar onze merchandisers het vervolgens op- of ombouwen.

Premiums

De aantallen kunnen vooraf vastgesteld zijn per verkooppunt of we ontvangen wekelijks van alle verkooppunten de bestellingen met de hoeveelheden premiums die er besteld zijn. Deze bestellingen worden ingelezen in onze planning tool en vervolgens in 2 dagen georderpiSpaarcampagnes Max Verstappen premiumsckt en in dozen op een rolcontainer of pallet per winkel gezet. Op basis van de vooraf geplande route per merchandiser worden de rolcontainers klaargezet in het crossdock. Iedere ochtend komen zij de voor hen klaargezette rolcontainers laden.

Het laden wordt gecoördineerd door onze Transport Manager. Het gaat hierbij niet alleen om zorg te dragen voor de juiste volgorde, maar ook instructies hoe zorgvuldig met de lading om te gaan en veilig rijden op de weg. Een dedicated Project Manager draagt zorg voor het overall overzicht en coördinatie. 

Er is meer.. 

Max Verstappen premiums

Bij veel spaarcampagnes met premiums geldt op = op. Om klanten niet teleur te stellen, is real-time inzicht in de voorraad essentieel. Ons Warehouse Management Systeem is gebouwd op Salesforce technologie en biedt 24/7 real-time inzicht. Naast real-time inzicht in de voorraad heeft het hoofdkantoor ook real-time inzicht in het uitrijden van de premiums naar de verkooppunten of de Point of Sale materiaal installaties.

Maar dat niet alleen, zo hebben wij ook een complete Customer Service Center voor vragen van consumenten en/of verkooppunten over een spaarcampagne. De bereikbaarheid hiervan kunnen we samen afstemmen met de klant. Zijn er meer tussenliggende partijen die aan een spaarcampagne werken, dan kunnen wij deze eenvoudig koppelen aan onze Salesforce community.

Heb je ook te maken met een grootschalige uitrol van een spaarcampagne, winactie of clubactie? En wil je weten hoe wij kunnen ondersteunen op het gebied van fulfilment & de inzet van grote groep kwalitatief goede mensen in korte tijd? Neem dan contact op; 072-5413939 of info@racktime.eu

Andere nieuwsberichten

Moederdag merchandising sales promotors

Moederdag op de winkelvloer

Moederdag is een speciale tijd van het jaar voor moeders en kinderen in het hele land. Maar wist je dat het ook

Duurzaamheid Get ready for the launch!

Geef je duurzaamheid een boost!

Het SUB Platform is live! Samen met SUB | Sustainable Boost werkten we het afgelopen jaar aan een platform om duurzaamheid binnen

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan