Outsourced Sales

Uitgelichte case

Dyson mall demo zone

De Dyson Mall Demo Zone is in december 2020 geopend in de Hoog Catharijne Mall in Utrecht. Racktime verzorgt het beheer van de Mall Demo Zone van A tot Z, inclusief de Corona-proof demonstraties voor consumenten en uiteraard binnen de grenzen van de landelijke Corona maatregelen.

Deel onze dienst

Outsourced Sales

Racktime heeft de expertise en ervaring om u te helpen bij het verkopen van uw producten of diensten. We begrijpen de markten van onze klanten en delen graag onze visie op ROI-verbeteringen. Ons netwerk van Sales Professionals en Sales Talenten maakt het mogelijk om de perfecte match te maken met jouw merk en markt. We kunnen u zowel ondersteunen met structurele Outsourced Sales als met Tactical Sales Teams.

Met onze Outsourced Sales divisie richten we ons op lange termijn (sales) projecten waarbij we onze klanten ontzorgen door bijvoorbeeld de zorg voor hun team van Field Account Managers,  Shop-in-Shop Promotors en Trainers weg te nemen. Hierbij richten we ons niet alleen op de dagelijkse gang van zaken en coaching van de mensen. Ook helpen we onze klanten om alle verzamelde (verkoop) data te vertalen naar actiegerichte rapportages en dashboards om zo efficiënt budgetgebruik en effectiviteit (resultaat) te vergroten.  Bij Racktime draait Sales Management, Talent Ontwikkeling en Leiderschap om het beste uit de mensen te halen en gezamenlijk de sales doelstellingen te realiseren.

Hoe doen we dat

Sales management

In samenwerking met CatchYourTalent beheert Racktime een pool van streng geselecteerde en getrainde Sales Talents en Sales Professionals met een passie voor klanten. Wij kiezen ervoor om te werken met jongeren van 21 – 27 jaar, hoogopgeleide young professionals, met een enthousiaste, klantgerichte mindset. Onze medewerkers wonen verspreid over de Benelux om reiskosten te minimaliseren en indien nodig snel te kunnen schakelen.

Brand AMbassadors

Onze Sales Representatives zijn échte Brand Ambassadors. Gezamenlijk gaat ons hart sneller kloppen van mooie samenwerkingen waar we samen het partnership aangaan om de diensten die we met onze klanten uitvoeren continue te innoveren.

Field Account Managers

Field Account Managers zijn als regio verantwoordelijke de ogen en oren van het veld:

Field Account Manager

Field Sales teams

Wilt u extra verkoop realiseren met een actie aanbieding voor Petrol? Wilt u snel de distributie van uw product vergroten bij decentraal georganiseerde retail? Of gaat het om extra verkopen bij sportkantines? De Field Sales Teams van Racktime staan voor u klaar. Met een team goed getrainde, enthousiaste verkopers gaan wij uw product verkopen. Uiteraard worden alle bezoeken direct gerapporteerd in ons online retail tool, zodat alles goed te volgen is.

Field trainer

De Field Trainer gaat het hele land door om trainingen te verzorgen en zo de (product)kennis te vergroten.

Shop Trainer

Sales during events

Tijdens een event wil je een groot publiek bereiken om jouw product/service onder de aandacht te brengen, ons event team zorgt hiervoor. Dit team is getraind op sales, volgen trainingen en verzorgen brand activatie. Op deze manier weten zij met enthousiasme jullie brand op de kaart te zetten.

Training of Store staff

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de rol van de verkoper op de winkelvloer. Basis voor verkoopsucces van uw merk wordt voor een belangrijk deel bepaald door het enthousiasme en de kennis van de verkoper. Productkennis moet optimaal zijn om het product ‘comfortabel’ te kunnen verkopen. Daarnaast moet  de verkoper zelf enthousiast gemaakt worden voor het merk en product. Racktime heeft ervaren producttrainers en biedt verschillende trainingsmogelijkheden voor uw winkelpersoneel.

Racktime kan u als klant volledig ontzorgen. Wij regelen het hele traject van uitnodigen, locaties, trainers oplijnen, zichtbaarheid en ontvangst ter plaatse. Ook na de face to face training hebben wij tools om hier opvolging aan te geven middels e-learning.

Recensies

outsourced sales

Geïnteresseerd in deze dienst?

Misschien kunnen wij u ook helpen met één van onze overige diensten

Cases

Outsourced Sales

Xiaomi FAM SIS

Xiaomi telecom onder de aandacht brengen

11 April 2022

Midden 2020 is Racktime de samenwerking aangegaan met Xiaomi. Xiaomi vroeg een...

Lees verder

Opening Dyson Mall Demo Zone Utrecht

28 December 2020

Naast Utrecht centraal staat Hoog Catharijne: dat behoort tot de top 5...

Lees verder

Segbroek weer super snel door glasvezel T-Mobile

8 June 2020

T-Mobile en Tele2 zijn welbekende namen in het land van providers. Sinds...

Lees verder

Contact Jennifer

Neem contact op met Jennifer, onze Field Marketing expert

Jennifer Borst

Jennifer

Borst

Pijl naar rechts

Laat Jennifer je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan