Cooler management

Uitgelichte case

red bull cooler management

Cooler defect? Ai! You keep it cool, we do the rest! Met het Cooler Management van Racktime staat er voor Red Bull binnen 5 werkdagen weer een knappe cooler te shinen op de vloer!

Wij verzorgen installatie, de-installaties & replacement van coolers door heel Nederland, van supermarkt tot benzinestation.

Deel onze dienst

Cooler management

Het Racktime Cooler Management neemt het volledige proces uit handen, verlengt de lifecycle en zorgt voor een razendsnelle afwikkeling bij installatie, reparatie en vervanging van coolers. Geen last meer van langdurige trajecten of missing machines. Maar gewoon binnen 5 werkdagen een nieuwe cooler op locatie en een gestructureerde revisie van ingenomen modellen.

Qr-code & Customer Care

We zijn volledig in de cloud georganiseerd op het Salesforce platform door middel van ons Warehouse Management Systeem. Dit vormt de basis voor inslag, opslag en verplaatsing van materialen.

Racktime's cooler management

Real-time inzicht

Door het integreren van alle communicatie in de processen zijn activiteiten inzichtelijk, transparant, overdraagbaar en wordt historie opgebouwd. Middels reports en dashboards kan eenvoudig overzicht gehouden worden zowel op de voortgang en uitvoering van de diverse activiteiten als op de voorraden. Voor klanten leidt dit tot ontzorging en professionaliteit van events, en voor de consument een betere merkbeleving.

Budget

Iedere cooler is direct gekoppeld aan het budget van de desbetreffende aanvrager/ afdeling. Op deze manier zijn financiële overzichten inzichtelijk voor iedereen.

(De-)Installations

Racktime verzorgt de installatie en de-installaties van coolers op locatie. Voor het transport van de coolers hebben wij ons eigen wagenpark met opgeleide Sales Representatives die vanuit een sales & marketing mindset werken.

Maintenance

De gereviseerde cooler moet natuurlijk gewoon weer terug in de operatie maar niet zonder een grondige clean-up. Voor het behoud van de machine werken wij met perslucht.

Online community

Alle communicatie rondom een order is gekoppeld binnen ons Salesforce platform. Hierdoor wordt historie opgebouwd voor Account Locations. Chatter is een collaboration en communication tool van de community. Chatter kan plaatsvinden in groepen en in context van iets (een bestelling of een item). 

Platform voor aanvragen

Middels een online platform kunnen de aanvragers een order aanmaken en daarbij de benodigde cooler bestellen. In het platform staan de coolers overzichtelijk gesorteerd, met bijbehorende informatie en bijzonderheden als afmetingen en aanvullende benodigdheden op locatie.

Repair

Is de cooler stuk? We zullen de cooler zo snel mogelijk komen omruilen. In ons warehouse voeren we een algehele check uit op beschadigingen, algemene afwijkingen en glaswerk. Valt de schade mee, dan gaat de cooler direct door naar de clean-up. Onze technici in het warehouse doen er alles aan om de coolers levend te houden, maar is de cooler echt niet meer te repareren? Dan volgt de donorprocedure; we nemen bruikbare spareparts in en vernietigen de rest.

Track & Trace

Als we een e-mail adres toevoegen aan een Account Location (profiel) is het mogelijk om een automatisch gegenereerde Track & Trace e-mail naar de ontvanger te versturen wanneer de cooler ons warehouse verlaat. Optioneel kan deze e-mail volledig gestyled worden in de huisstijl van onze klanten.

Voorraadbeheer & TCO

De voorraad van alle coolers is 24/7 inzichtelijk, zo kun je op ieder gewenst moment bekijken welke coolers beschikbaar zijn en in welke hoeveelheden. Alle coolers zijn geserialized waardoor ten alle tijden inzichtelijk is welke status de cooler heeft, de locatie- en reparatiegeschiedenis. Bovendien kunnen we daarmee inzicht in Total Cost of Ownership (TCO) zorgen van high level tot iedere single serialized cooler.

Recensies

cooler management

Geïnteresseerd in deze dienst?

Misschien kunnen wij u ook helpen met één van onze overige diensten

Cases

Cooler management

Point-of-Sale cooler installaties bij 52 Kwalitaria’s

6 April 2021

Kwalitaria, een cafetaria maar dan net even anders dan je gewend bent....

Lees verder
Cooler Management Red Bull

Red Bull Cooler Management

4 January 2020

Kom je ook dagelijks een Red Bull cooler tegen onderweg in een...

Lees verder

Contact Jordi

Neem contact op met Jordi, onze Field Marketing expert

Jordi

Bruin

Pijl naar rechts

Laat Jordi je contacten

    Bel ons gerust

    Racktime Nederland

    Racktime België

    Benieuwd naar een demo?

    Vraag hieronder gratis & vrijblijvend een demo bij ons aan