Uitgelichte case

Bosch CashBack- en Product plus promotie

Voor Bosch verzorgen wij Casback- en Product Plus promoties. Voor Bosch hoefden wij geen landingspagina te maken aangezien zij deze portal bij een andere leverancier ondergebracht hebben. Wij hebben de mogelijkheid om een koppeling te maken met bestaande systemen van opdrachtgevers met ons Salesforce systeem, in dit geval hebben we dat ook gedaan.

Bosch Product plus data scherm

Deel onze dienst

Promotion Fulfilment

Wij bieden Promotion Fulfilment van A tot Z. Dat houdt in Cashback promoties, Product Plus promoties en Gift Voucher promoties. Hierbij is de focus op verandering van transactie naar relatie ons hoofddoel.

Klantbeleving is de belangrijkste drijfveer voor alle processen. De stappen vervullen van de actie zijn slechts de praktische noodzaak, uiteindelijk is er maar één doel voor Racktime, en dat is een gelukkige ervaring voor de consument. Wij passen de nieuwste technologie toe om processen efficiënt te maken en doorlooptijden te minimaliseren, zoals het gebruik van Artificial Intelligence en Business Intelligence.

Service- en klantgerichte medewerkers ondersteunen klanten om het registratieproces te ontzorgen. Het opsporen van frauduleus gebruik van promoties is onze tweede natuur. Zo gebruiken we allerlei kruiscontroles op IBAN, factuurnummers, e-mailadres en koopgedrag in eerdere promoties.

Wat maakt racktime's promotion fulfilment uniek?

Cachback campagnes

Wanneer de klant recht heeft op Cashback sturen wij een automessage e-mail dat het geld binnen 5-7 dagen op de bankrekening wordt gestort.

Customer Care Center

Wij hebben een volledige customer care center inhouse. Service- en klantgerichte medewerkers ondersteunen klanten om het registratieproces te ontzorgen. De customer care medewerkers voeren de volgende taken uit:

Development of registration pages

Opzetten en beheren van landingspagina’s voor alle types van promotie acties. Snel en flexibel gefaciliteerd vanuit onze eigen backoffice.

E-voucher campagnes

Vanuit ons systeem wordt er een automessage e-mail naar de klant verstuurd met de Gift voucher. Dit is beveiligd middels een systeem van wederzijdse verificatie.

E-voucher development

Ontwerpen en opzetten van de online Gift Voucher die de klant via de e-mail ontvangt, zodra de registratie is goedgekeurd. Ook het aanmaken van een unieke barcode voor de Gift Voucher wordt gedaan door onze eigen backoffice.

Product Plus campagnes

Racktime beschikt over eigen warehousing in Nederland en België die de volledige afhandeling van Product Plus incentives doet en voorziet van een Track & Trace code die naar de klant wordt verstuurd.

Recensies

Cases

Promotion Fulfilment

AEG Cashback actie

AEG Cashback, product plus- en E-voucher promoties

17 Feb 2020

Eén van de wereldleiders op gebied van huishoudelijke apparaten en apparaten voor...

Lees verder

Bosch Cashback- en Product Plus promoties

09 Nov 2019

Voor Bosch verzorgen wij Casback- en Product Plus promoties. Voor Bosch hoefden...

Lees verder

Contact Jelle

Neem contact op met Jelle, onze Promotion Fulfilment expert

Jelle

Sintenie

Pijl naar rechts

Laat Jelle je contacten